Folk pevač Džej Ramadanovski, šokirao je svojom pojavom goste jednog restorana na Adi Bojani kada se na otvaranu pojavio obučen kao travestit.

"Želeo sam da napravim neki šou jer je moj dobar prijatelj otvarao restoran. Setio sam se da mogu da se obučem kao žena. E, i štikle sam nabacio, da budem prava cupi, mani me. Ma idi bre, izlomio sam se živ. Svaka vama ženama čast, majke mi.
A onaj Boki 13, zamisli bre kako je njemu teško, svaka mu čast, majke mi, sad ga razumem, ma idi bre, teško je to. Ali super mi je bilo, dobra je fora skroz. Evo, razmišljam kakvu sledeću foru da napravim… E, a znaš šta bi bila dobra fora, sledeći put ću da obučem tanga bikini  i da nabacim onu podvezicu oko butke i periku ću da nabavim da bude sve u fulu" - smeje se Džej.


Na pitanje je li to kopirao neku koleginicu, Džej kaže:

" Ma ne bih kopirao nijednu koleginicu, nemam pojma što… Znaš koga bih? Kako se zove ona što je promovisala knjigu? E, Isidora Bjelica, e, da. Ona mi je super, oblači se drugačije od svih i ja bih furao taj fazon, tako da ću da skinem tu njenu modu. Od koleginica ništa… Mada, vidi, Isidora mi je sad pala na pamet, nemoj da bude da mi se koleginice ne oblače dobro, nego sada ne mogu nijednu da izdvojim".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар