Produkcijska kuća „Vižn tim" krajem jula na Filipinima počinje snimanje prvog srpskog „VIP Survajvera", u kome će se za opstanak na pustom ostrvu boriti mnoge poznate ličnosti!
Kako Press saznaje, među prvima pozive za učešće u popularnom rijalitiju, koji će se od oktobra emitovati na TV Foks, dobili su folk pevač Nikola Rokvić, kreator Saša Vidić, kao i pevačica Goca Tržan. Iako je više puta najavljivano, folk diva Seka Aleksić neće učestvovati u tom serijalu.
- Producenti „Survajvera" počeli su uveliko da kontaktiraju sa poznatima. Ponude su do sada dobili Goca Tržan, Nikola Rokvić i Saša Vidić, a u planu su još mnoge druge poznate ličnosti. Zasad se još uvek ne zna koliko će takmičara učestvovati, a izvesno je da će šou trajati mesec dana! Iako je bila predviđena, Seka Aleksić neće učestvovati u VIP serijalu jer je nedavno završila sa emitovanjem sopstvenog rijalitija „Moja desna ruka" - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
Goca Tržan u kratkoj izjavi za Press kaže da bi rado pristala da se na pustom ostrvu nađe u društvu svog prijatelja i kolege Nikole Rokvića.
- Survajver je jedini rijaliti koji nije baziran na prostaklucima i svađama. U njemu mogu da se pokažu lični pečat, trud i rad. Ja sam lično avanturističkog duha i pristala bih da učestvujem u istom. Pošto produkcijska kuća odlučuje ko će se takmičiti, naravno da ne bih pristala da se takmičim sa bilo kim, ali ako Rokvić pristane, u tom slučaju bih pristala i ja - rekla je Goca kroz osmeh, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 27 јул, 2010  

    ocaj

Постави коментар