VIP seljaci u Lisovićima nisu ni slutili da će neko u ponedeljak uveče napustiti Farmu. Prvi presek glasova je napravljen posle 21 čas, a u finale neće Raka Radović. Najmanje glasova publike od osmoro finalista imao je Raka, a za nagradu od 100.000 evra ostaju da se bore Mina, Dragana, Zorica, Maca,Nemanja, Firči i Miloš.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 22 јун, 2010  

    E moj Raka napokon i tebi vidjosmo ledja,krajnje vreme bese.Dosta si se sakrivo iza sluge i klana i prenosio sta prica Milos i drugi.Jadan si ti .Ako nisi svatio koliko si glup ,pogledaj malo unazad ,procitaj novine ,pogledaj na kompjuter ,pa ce vidis koliko vredis.Toliko te Dejan ponizio i isprovociro na fin nacin ,da nisi uopste svatio koliko si glup.HAHAHA.................

  2. Анониман // 22 јун, 2010  

    R a k a , ti si fenomen, dokazao si da "ulica" ne utice samo na lose v a s p i t a n j e djece i omladine, vec moze p r e v a s p i t a t i i odraslog, visokoskolovanog, zrelog, na prv pogled karakternog coveka, koga je v e c i n a naroda cak vise puta birala za svog pretstavnika. Ulica koju u farmi pretstavljaju njeni tipicni pretstavnici kao sto su Maca, Firci, Djus i ranije prevaspitane ili nikad vaspitane Zorice i Maje, uspieli su da za nepunih 90 dana od tebe stvore ne samo ulicara goreg od njih -vaspitaca, vec da u tebi izbrisu sve dobre karakteristike koji si ih imao, ili ja mislim da si imao prije ulaska u farmi, te zamisli - sada cak mislis da oni 10% koji podrzavaju te ulicare, pretstavljaju Srbiju, a da ona v e c i n a , koja je ranije tebe izabirala, sada ne pretstavlja Srbiju i to samo radi toga sto glasa za svog heroja -profesora po vaspitanju -Milosa, koji ne samo sto nije podlegao istoj grupi ulicara, vec je uspeo da ih redom istjera na ulici, gje ime je pravo mjesto.
    --R a k a , svako na tvoje mesto bi se stideo, jer si ispao nedoraslo dete, kome je nedostajalo vaspitanje, pa ga je ulica uzela pod svoje. Sramota je da se pojavljujes na TV, u novinama i u uopte u javnost, jer to sigurno smetace tvojima u porodici. E, moj R a k o, ne radi se tako.

  3. Nina // 27 јун, 2010  

    E moj Rako nisi ti iskvaren kao "gospodin" Milos pa da mozes da pobedis i uzmes novac koji je tebi sigurno vise potreban nego Milosu ali evo nek ti ovo bude lekcija da pored tvog velikog znanja naucis jos jednu koja se zove POKVARENOST da ovom narodu se treba prestavljati kao zrtva i kao mucenik zamislite koliko je nazovimo ga gospodinom dakle gospodin Milos uspeo u tome kad pored toliko kuca i novca i firmiranih Boss carapa uspeo da uzme pare i ovaj narod predstavi u najgorem mogucem svetlu.Bravo Rakisa ostao si dosledan svojim godinama iako si par puta ispao iz takta zbog Dejana ali ti si ziv stvor od krvi i mesa tako da ti je to opravdano jer svi smo ponekad ispadali iz takta...

Постави коментар