Dragan Marinković Maca najpre fizički nasrnuo na Miloša Bojanića, a posle mu je i krevet bacio, ali za razliku od Đusa, producenti ga nisu izbacili sa Farme.




Maca je udario Miloša u glavu! I ostao nekažnjen!
Za razliku od Đusa, koji je zbog dodirivanja Bojanićeve zadnjice odmah izleteo sa Farme, voditelju su producenti progledali kroz prste.
Oprostili su mu i to što je u izlivu besa izbacio Milošev krevet napolje!
Mnogi su skloni tvrdnjama da je ovo još jedan dokaz da je Sarajlija veoma povlašćen, podsećajući da je, recimo, samo on uz Mariju Šerifović mogao da spava kad mu se prohte.
Ipak, zbog svega što se odigralo nakon što je Sajko napustio imanje u Lisoviću, među farmere je došao glavni producent rijalitija Predrag Pavlović Baki i održao sastanak, koji je trajao do pola pet ujutro. On je, kako Kurir saznaje, zapretio takmičarima da će svi biti diskvalifikovani i da će ostati bez para ukoliko se do 26. juna uveče desi i najmanji incident! Farmeri su se poprilično uplašili i bez pogovora su prihvatili da se do finala ponašaju po novim pravilima, koja nalažu da nema psovanja članova porodice, pljuvanja, pa čak ni „slučajnog“ češanja ramenom o rame u prolazu! Sve to u cilju da se kako-tako Farma privede kraju.
A cela priča sa Macom i Milošem krenula je u dvorištu kada je Bojanić pomenuo da su otac i majka sadašnje voditeljeve verenice bili šokirani saznanjem ko je otac deteta njihove ćerke.
Miloš: Nema od njegovog Novog Sada ništa, ne sme ni ući tamo. Kad su ga videli tast i tašta, pitali su se: „Ko je ovaj ludak, bog te?“ Nećeš ti više u Vojvodinu doći!
Maca: Pu, jebem te u ta usta škrbava! Dođi ovamo da ti skinem te naočare, da ih razbijem. Još jednom mi dirni nekoga od familije, zguziću te!
I onda je krenula obostrana pljuvačina. Onako, iz dubine duše.
Miloš: Koga ti da pljuješ? Pu, debeli, govno jedno!
Maca: Jebem li ti familiju u pičku, da ti jebem!
Potom su njih dvojica, pljujući jedan drugog, nestali u mraku. Ubrzo je Miloš pojurio prema kući, a Maca je trčao za njim. Na tremu se začuo Bojanićev vrisak, nakon čega se uhvatio za glavu.
Miloš: Što me udaraš?!
Maca: Što da te ne udaram?!
Bojanić je pomoć potražio od Ivana Gavrilovića i Gagija, smestivši se između njih. Da ga ponovo ne bi udario, Maca je razvalio njegov krevet i bacio kroz prozor. Epilog već znate. Inače, Farma će se završiti pre nego što je planirano.

U toku današnjeg dana svi farmeri su u spavaćoj sobi. Firči je pakovao svoje stvari. Farmeri su ga začuđeno pitali zašto pakuje stvari, i zašto želi da napusti “Farmu”. On im je objasnio da mu je dosta ovog načina života, i da je video šta je imao da vidi. Rekao je da je uzeo pare, i da nema više šta da radi na “Farmi”. On je bio ubeđen da će ispasti i da je bolje za njega da pre izađe sa “Farme” i da ne muči sebe.
Dodao je da nije ni malodušan ni depresivan, već da je to njegova odluka i želja. Miloš, Mina, Ivan i Gagi su sedeli u spavaćoj sobi i pričali o ponašanju farmera. Složili su se da svi obraćaju pažnju na svoje ponašanje i paze šta rade i pričaju.
Inače, nakon što su dva sata pregovarali šta se i kako se desilo, glavni producent „Farme“ Predrag Pavlović Baki je farmerima saopštio nova pravila na šta mu je Firči odgovorio:
Firči: Televizija „Pink“, prema mom skromnom mišljenju, trebalo je da reaguje malo ranije, ali nije jer joj je prijalo… Nemoj da mi vadimo kestenje kad je jako vruće, a prijalo vam je do sada. Srpski rečeno, zabole me ku*ac šta će da bude sa Televizijom „Pink“, kao i sa kompletnom zemljom Srbijom, zato što nisam ja pravio, vaspitao i stvarao mentalitet. A nisam ni odgovoran što je tako ostrašćena ova zemlja, pa se sad toliko uzbudila da smo nas 20 majmuna važni. Imam neizreciv bol u ku*cu kako se oseća zemlja Srbija zbog 20 majmuna u rijaliti šou.
Baki: Boli i nas ku*ac, samo da ti kažem. Ali Firči, ne znaš koji imamo problem.
Firči: Znam, ali nije moj problem i neću da ga rešavam.
Izvor: Kurir

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 21 јун, 2010  

    Kreteni neopevani !

  2. Анониман // 21 јун, 2010  

    Ovde je suvisan svaki komentar.Samo netreba vise gledati Farmu jer to je samo gubljenje vremena, kad nista nemozes uticati,pojedini su zasticeni kao lavovi prvenstvano Maca, Zoca

  3. Анониман // 21 јун, 2010  

    Firči će da odleti napolje !!!
    Jedva čekam da vidim i to...

  4. Анониман // 23 јун, 2010  

    Maca je car,oci moje

Постави коментар