Američka manekenka Adrijana Kari (27) postala je zavisna od internet sajta „tviter“, na kojem često objavljuje svoje razgolićene fotografije. Sada je otišla korak dalje i bez blama postavila svoju fotku na kojoj je kao od majke rođena, a grudi je pokrila rukama.




Adrijana, koja je slavu stekla pobedom u prvom američkom rijaliti šou „Top model“, ima preko 100.000 fanova na popularnom sajtu za druženje, naravno, uglavnom muškaraca. 
Evo, ispunila sam obećanje da ću se slikati gola i to objaviti“, napisala je ispod svoje fotografije.
Zanimljiv je i njen komentar na buru koju je izazvala nakon objavljivanja razgolićene fotke:
Čudno, pokazala sam više u svom golišavom snimanju za top model nego na fotki ispod tuša, a ljudi misle da je to loše. Koja ironija“. 
Neke njene fotografije su bile previše provokativne i brzo su skinute sa sajta, a „Alo!“ vam ih prenosi bez cenzure. Tako se Adrijana slikala bez gaćica u kuhinji i u nekoliko provokativnih poza na plaži.

Tolerantni muž
Adrijana je udata za glumca Kristofera Rajta (52), koji je čak 25 godina stariji od nje. Njemu je ona treća supruga. Kristofer tvrdi da se odlično slaže sa suprugom, uprkos tome što su veoma različiti:
Istina je da mi nemamo mnogo toga zajedničkog, ali i parovi koji provedu 60 godina u braku obično su potpuno različiti. Bio sam zabrinut kako ćemo funkcionisati zbog razlike u godinama, ali znate, tolerancija je rešenje za većinu problema“, rekao je Kristofer, prenosi Alo.

Pratite i Vi Andrianu Kari na Twitteru: http://twitter.com/adriannecurry

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар