U blizini najposećenijeg dečijeg igrališta, iza restorana Jezero na Adi Ciganliji otvoren je juče Mama park, u organizaciji magazina „Mama“ i JP Ada Ciganlija, koji će raditi svakog dana od 10. jula do 30. avgusta , od 10 do 20 časova.

Otvaranju Mama parka, koji i ove godine organizuje magazin "Mama", prisustvovaće gradski sekretar za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić i direktor JP "Ada Ciganlija" Zoran Gajić.
Posle zvaničnog otvaranja parka, u 11 sati, biće organizovan zabavni program za decu u izvođenju animatorske pozorišne trupe "Zozo". Projekat Mama park je prvi put realizovan prošle godine s velikim uspehom, a roditelji i deca su svakodnevno uživali i učestvovali u zanimljivim aktivnostima.
Mama park će i ove godine biti na istom mestu, u blizini najposećenijeg dečjeg igrališta na Adi Ciganliji - između trim staze i fudbalskog terena, a biće otvoren do 22. avgusta.
Aktivnosti za mališane će biti organizovane od 10 do 12 i od 17 do 19 sati, radnim danom osim ponedeljka, a vikendom od 10 do 12 i od 14 do 20 sati.
Deca i roditelji će moći da učestvuju i uživaju u raznim zabavnim i edukativnim aktivnostima - kreativnim radionicama, plesnoj školi, jogi, školi engleskog jezika, učenju i druženju sa sACaobraćajnom policijom, školici lepog govara, fitnes programima, porodičnoj masaži, školi roditeljstva...
Ovogodišnji prijatelji Mama parka su "Bambi" i "Rosa", koji su omogućili da se projekat realizuje i da program u kome će uživati deca i roditelji bude još bolji i kvalitetniji, prenosi Danas.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар