Pobednik druge sezone rijalitija Farma biće poznat za 24 sata, a među superfinalistima nema mesta za Zoricu Brunclik. Šta o onima koji su ostali da se bore za nagradu misli farmer koji je već osvojio 100.000 evra?



Bilo je dosta, nekima i previše. Igra koja je počela pre nešto više od tri meseca, kažu skoro svi učesnici rijalitija, postala je sve osim toga. 


Nedelje, tačnije meseci svađa i malo dobrog provoda, završavaju se sutra. Tada će Miloš, Mina, Dragana, Maca ili Firči odšetati bogatiji za sto hiljada, što se ne može reći za poslednju izbačenu finalistkinju Zoricu.

Dnevna štampa je pisala da je veče kada Nemanja Stevanović izbačen sa Farme, "horda besnih građana", misleći da ispada Ivan Fece, pravila sačekušu "iza ugla". Razlog zbog ovoga možda leži u činjenici da je Firči, umesto kao "bivši muž Marine Perazić", posle tri meseca provedenih na Farmi, postao poznatiji kao "neprijatelj Miloša Bojanića" . Vladalo je mišljenje da je Firči sledeći, ali Firči "osta do kraja sa Milošem".

Gospođa Zorica ostaće upamćena kao osoba koja je od prvog dana tražila da joj se ostali farmeri obraćaju sa Vi, koja je često znala da zaplače, a onda i pljune Miloša.

Topalko i Nigor: Ne dajte im pare !

"Nisam gledao kad krenu da se svađaju. To sam preskakao, nije mi zanimljivo", rekao je farmer koji je ostao upamćen po službi u štali, pesmici koja mu je spevana za krave Bilju i Ljilju, ali i po tome što se nikada nije svađao. Jednom se brecnuo što nije bilo hleba i to je otprilike to...

Dobitnici nagrada od sto, odnosno pedeset hiljada evra su izneli svoje mišljenje o ovogodišnjim finalistima, jednom posebno...Milošu Bojaniću.

"Ja nikome ne bih dao pare! Ne bih im dao nikakvu nagradu, jer je niko nije zaslužio", bio je iskren Igor Lazić. "Nisu bili uzor, na Farmi treba biti interesantan, duhovit, kreativan, pun čovečnosti...oni to nisu pokazali".

"Ne može nagrada da im važnija od onog ljudskog“, iskren je bio Top. „Ako su pare razlog za sve ovo, onda svaka im čast. Možda čak ovde nisu u pitanju ni pare, već titula, ono kao ’pobedio sam’ ", rekao je Topalko, a onda, u ne toliko reči i bez pominjanja imena folkera, rekao šta misli o Milošu Bojaniću.

"Farma je za mlade ljude, pevače, voditelje koji žele da se afirmišu, koji su na početku karijere kao što sam ja bio, ili za neke ’stare’ zvezde kojima znači taj honorar. Meni nije jasno kako neko ko priča da ima nekretnine, pet kuća i brod može da uđe. Koji je njegov motiv? Da te narod pljuje i da pogaziš 30 godina karijere, zbog čega? Ja da imam jednu kuću ja ne bih ušao", otkrio je Top svoje mišljenje.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

  1. Анониман // 25 јун, 2010  

    Malo Topalku udarila slava u glavu.Nije ni cudo covek malo ,malo neko prvo mesto.Sad nemoze da svati da ima i drugih koji zasluzuju nagradu i prvo mesto.To mu necu zameriti.Nigor drugi finalista ,nije se nesto bas umorio na Farmi,tako malo se majmunisao, Sandra ga je dovela do finala i do drugog mjesta,neka zahvali njoj.A Zorica je druga prica.Dosta je i ostala na Farmi,ona i Raka su toliko zavidni i lukavi da nemogu da podnesu niko da bude bolji. Ali vidis publika je ocenila koje pravi i svaka joj cast.Zorica je svatila veceras koliko je omiljena u narodu,pa vise netreba da se komentarise bilo bi suvisno.

  2. Анониман // 25 јун, 2010  

    Dobra analiza

  3. Анониман // 26 јун, 2010  

    Topalko je bilde

  4. Анониман // 26 јун, 2010  

    Topalko uvrteo sebi u glavu da je Bogom dan pa da sad treba da drzi lekcije svima..bolje bi mu bilo da se malo primiri i posveti svom poslu...Kreten celavi!!!

  5. Анониман // 26 јун, 2010  

    zorica je jako dobra pevacica,a da je lukava i zavidna to je i pokazala.

  6. Анониман // 26 јун, 2010  

    Neverovatno!!!Koliko je ovaj Topalko poleteo,pa....on ne peva on rice,ne razumem odkud tolika slava njemu.Naravno nemam nista protiv coveka cak mi je jako pozitivan i sto se farme tice zasluzio je pobedu,ali sto se pevanja tice tu stvarno mislim da nije zasluzio toliku slavu koju sada ima.Njegova boja glasa,narikanje.....

Постави коментар