Dva dana pred finale „Farme" glavni favorit za pobedu Miloš Bojanić plaši se za svoj život! Folker se požalio da noćima ne može da spava, a Firči tvrdi da Bojanić pod krevetom drži sekiru!


Plašim se da mi Maca i Firči nešto ne urade! Ko zna šta može da im padne na pamet i zbog toga ne mogu da spavam u kući kao i svi ostali farmeri. Mace se više plašim jer je veće zlo od Firčija - jadao se Bojanić i dodao da mu je jedina želja da pobedi ovu dvojicu finalista.
Firči je u razgovoru sa Majom potvrdio Bojanićev strah za život.

Miloš ispod kreveta krije sekiru, jer se plaši da ga ne napadnem na spavanju! Nisam video sekiru, ali sam čuo Miloša kada je to priznao Gagiju - likovao je Firči.

Farmeri koji gostuju na seoskom imanju složili su se da je nemoguće živeti normalno, jer svi igraju prljavu igru da bi pobedili. Nemanja se pravdao da ne može da peva, jer je među farmerima previše negativne energije. Dragana i Mina sigurne su da će se plasirati u superfinale. U njihov razgovor uključio se Miloš, koji je pričao da je „slučajno upoznao suprugu Branku, koja je malo mlađa od njega" (samo 27 godina) i da se „slučajno oženio". Hvalio je da je ona veoma skromna i da ga je pitala čak i kada je telefonom htela da pozove svoje roditelje. Mina je priznala da je brak, koji je okončala pre četiri godine, njen najgori potez u životu.

Poslednja misterija na „Farmi" je - ko piša u koritu za kupanje?! Nemanja tvrdi da je čuo nekoga da u pola noći odlazi u kupatilo, a Zorica je rekla da je voda u koritu promenila boju, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 24 јун, 2010  

    Od Mace koji je odlikovan ordenom Alije Izedbegovica , a sada se bori za 100000E ,nije nista za ocekivati.On je spreman na sve podlosti,a ima i zastitu produkcije Farme, to smo videli u nekoliko navrata.Smatram kao voditelj Pinkove emisije nije smio uci u Farmu .Vratite ga u Sarajevo(ako sme tamo da proviri) neka ga oni isplate za te ordene sto je pomagao da se unistava srpski narod u gradu.

Постави коментар