Od osmoro finalista na Farmi je ostalo samo šestoro. Drugi finalista koji je napustio imanje u Lisovićima je pevač Nemanja Stevanović. I pored najava da će večeras kuću najverovatnije napustiti Zorica Brunclik, publika je ipak najmanje glasova dala popularno nazvanom „rogonji“. 

Milena Ćeanić je ostala na Farmi i bilo joj je veoma žao što njen dečko napušta imanje nekoliko dana pre super finala. Ognjen Amidžić učinio je proglašenje prilično napetim, te su na kraju ostali Firči i Nemanja kao potencijalni kandidati za izbacivanje. 

Miloš Bojanić je predložio da svako kaže šta misli ko će ispasti od njih dvojice, pa je on sam rekao da misli da će izaći Nemanja, na čemu mu je ovaj posle izbacivanja ironično rekao: „Bravo Miloše“. 

Nemanja je bio prilično pogubljen, a to koliko nije mislio da će izaći govori i činjenica da nije ništa od stvari spakovao, niti je bio adekvatno obučen. Milena ga je nagovarala da se presvuče, međutim on je odlučio da izađe „kao farmer“. 

Ubrzo nakon Nemanjinog izlaska, farmerima su došli gosti i to ni manje ni više nego učesnici prve Farme Marko Đurovski, Pile, Đura i Sandra Obradović. Farmeri su dobili karaoke žurku na kojoj su imali prilike da pevaju i malo se opuste. Tako je zapevala i Dragana "Mili moj", Zorica "Miš je dobio grip" itd, prenosi Smedia.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 24 јун, 2010  

    stetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((((((((((

  2. Анониман // 24 јун, 2010  

    da stvarno steta, nije zasluzio :((

  3. Анониман // 24 јун, 2010  

    Pa Nemanja ko i uvek glup. Nije Milos glasao za njega da se ljuti na Milosa, tako narod je odlucio. Ne da mi je drago sto je ispao, vec mislim da se previse izdigao, zamislio da moze sve da psuje da vredja ,a taj Maca sto mu je najvise zla nanio, presao je preko toga tako olako da se stvarno ponizio.Nije mi jasno kako je mogao Milosu, koji mu je poslednji put kad je Milena trebala da ide u izolaciju u petak,zamolio Minu, Draganu,celo vreme nagovarao Zoricu i Raku da ne daju stapic Mileni ,ali na kraju mu je Nemanja u znak zahvalnosti opsovao mrtvu majku,sramota.I treba da se stidi svojih roditelja ,koji su sigurno tu nekade kao Milos po godinama.

  4. Анониман // 24 јун, 2010  

    Nemanja ,Milena ti je totalno srozala ugled ...Ne dozvoli da postanes kao ona ...nije ona devojka za tebe ..
    Dete idi odmori ,pa pocni zivot ponovo .
    Srecno!

Постави коментар