Projekat o kome se pričalo više nego i o jednoj TV emisiji ikada. “Farma” je postala više od TV projekta, predmet rasprava, navijanja, različitih stavova, fenomen o kome je cela Srbija pričala poslednja tri meseca. "Za 104 dana televizija Pink je emitovala ukupno 646 emisija ili 756 sati i 30 minuta, što znači preko sedam sati programa svakodnevno. Bar deo programa videlo je 6,681.976 gledalaca ili neverovatnih 95 odsto mogućeg auditorijuma, što se poklapa sa tehničkom pokrivenošću TV Pink.
To znači da svako ko može da uhvati signal TV Pink je pogledao bar deo Farme", kaže se u zvaničnom saopštenju ove televizije. 
"Prva sezona Farme bila je, do ove prolećne, najgledaniji prikazan rijaliti u Srbiji svih vremena i ocenjena je, od strane vlasnika licence, kao druga najbolja Farma ikada od svih prikazanih u svetu...Gledanost prolećne Farme bila je veća. Uvećana je u ukupnom auditorijalu , ali i svakodnevnoj lojalonosti – tako da TV Pink očekuje zvaničnu potvrdu od vlasnika licence da je ostvarila najbolji rijaliti program i na taj način postavila standarde za više od četrdeset TV stanica celog sveta. Ogromnu gledanost druge sezone najavio je sam ulazak na Farmu, jer je prolećni ulazak u odnosu na jeseniji bio gledaniji za čak 20% više. Imao je prosečan rejting 28%, prosečan udeo u gledanosti 52% tj. 3,266.936 gledalaca. Svaki drugi gledalac koji se u svim terminima emitovanja Farme (prepodnevnim, popodnevnim i večernjim) birao TV Pink ostao je veran emisiji. 
U jesenjoj farmi najgledanije je bilo finale sa 3,548.787 gledalaca. Kroz subotnje finale prolećne Farme prošlo je takođe 60% onih koji su bili uz TV, odnosno 3,171.199 gledalaca. Isti broj gledalaca je nastavio da prati dalji dijalog učesnika Farme i u nedeljnoj emisiji "Narod pita". I hvaljena i osporavana „Farma“, kao jedan od produkcijski najkomplikovanijih TV projekata postala je najsnažniji televizijski brend ikada“, kaže se u saopštenju. 

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 28 јун, 2010  

    Miloš = Bruce Lee :):):):):):):):)

  2. Анониман // 28 јун, 2010  

    Miloš = 6 kuća u kojima niko ne živi... seljanija koja ne zna šta će sa parama :)))

  3. Andrea // 10 јул, 2010  

    Jel vam krivo sto ima 6 kuca, posteno ih je zaradio idite vi radite nesto umesto sto lecite komplekse na coveku...

Постави коментар