Da bi udovoljila željama kćerki Mie i Lune, nekadašnja hrvatska pop zvezda Marina Perazić rešila je da se na jesen preseli u Novi Sad, gde živi njen bivši suprug i bivši farmer Ivan Fece Firči. Na ovakav korak ova harizmatična dama odlučila se pre svega zbog mlađe kćerke koja je imala žarku želju da stanuje u istom gradu gde i njen otac.
Da bi mogla da se izdržava u novoj sredini, Perazićeva će u vojvođanskoj prestonici držati časove zumba plesa. Inače, nedavno je bila u Riminiju gde je dobila potreban sertifikat za taj posao. “Nisam bila za to da se preselim u Srbiju, ali Mia i Luna su me nagovorile. Izrazile su želju da žive u Novom Sadu gde će biti u blizini oca, tako da sam morala da im je ispunim", objasnila je Marina za magazin "Hello!".”Shvatila sam da mi Rijeka kao grad nije pružio ništa, a imala sam mnogo interesantnih poslovnih ideja, pa sam odlučila da odem u neku drugu sredinu. U Novom Sadu planiram da radim kao instruktor zumbe i pomažem ženama da oblikuju liniju i izbace svu negativnu energiju, a ambicije su mi da kasnije završim potrebnu školu da mogu da pomažem ljudima i u prevazilaženju njihovih psihičkim problema”, iskrena je Marina.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 29 јун, 2010  

    Nemoj samo Ti da nam pomazes, molim Te!

  2. Анониман // 29 јун, 2010  

    Pomozi prvo sebi, neuspesna kao i bivsi muz, pokazala si i na farmi da odlicno pucas, a o liniji da i ne govorim, ni tablete ne pomazu!

  3. Анониман // 30 јун, 2010  

    Dali stvarno djeca ga vole Fircija ili sad videli lovu pa kako da je se domognu.Bravo nisi ti bas naivna.

Постави коментар