Producent „Grand produkcije" Žika Jakšić razočaran je ponašanjem „zvezda Granda" Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić u rijalitiju „Farma". Žika smatra da Nemanja treba da raskine vezu sa Milenom! “Oni nisu jedno za drugo! Da sam na ’Farmi’, rekao bih Nemanji da raskine vezu i pomogao mu da prevaziđe taj 'posleraskidni' period “, rekao je Žika u emisiji „Narod pita", tvrdeći da su česte svađe „Grandovog" para prevazišle svaku meru.
Gotovo istovremeno, Milena i Nemanja su se ponovo posvađali! Ovog puta Milena je usred rasprave otišla u kupatilo da plače. Nemanja je krenuo za njom u jedinu prostoriju na „Farmi" u kojoj nema kamera, ali je ljubavni par zaboravio na „bubice". “Ne osećam te više, stojiš kao stub pored mene. Stalno misliš ko će šta da kaže, a ne pitaš se kako se osećam. A ja kao kučence non-stop trčkaram oko tebe, muka mi je više”, rekla je Milena. Nemanja je pokušavao da je smiri tvrdeći da ne može da se opusti. Razbesneo se kad mu je rekla „da ga ne oseća" i tražio da mu objasni šta to znači. “Nekad, i kada smo se svađali, osećala sam te, znala sam da ti je stalo do mene, a sad u to sumnjam. Mislim da su tvoja osećanja prestala”, rekla je Ćeranićeva, dok je Stevanović pokušavao da je razuveri. “Ti hoćeš da kažeš da te ja ne volim?! Reci mi šta da uradim da ti dokažem da te volim”, pravdao se farmerski Romeo. Po starom običaju, posle višesatne rasprave, mladi par se pomirio, prenosi Svet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 13 мај, 2010  

    Zaista je sramota da ovakve osobe budu u Grandu. Ne znam samo kako se mogu opravdati za ovakvo ponasanje. Ljubav se gradi uzajamnim poverenjem i razumevanjem, a ne kakvim prostim vredjanjima, lazima i psovkama. Itokom takmicenja ni Nemanja ni Milena nisu stekli utisak cestitih ljudi, s tom razlikom sto Nemanja zna da peva, a od Milene bolje pevaju neke pevacice koje nemaju zvanje ZVEZDE GRANDA. Sasa i Zika treba da dobro razmisle sta ce sa njima posle uzlaska sa Farme.

  2. Анониман // 25 мај, 2010  

    Ostavite jadnu decu na miru.Saša je prokomentarisao da Nemanja više nije dete sa 28 godina. Ne zaboravite da su on i Milena na početku karijere i da su pačeni zverima i očigledno im je teško da se snadju a sa deuge strane Niko ne zamera Milošu Bojaniću prostote i gadosti koje izgovara a da pritom nije na početku karijere i već je okoreli vuk - pa vas ja sada pitam koje je njegovo opravdanje i kako neko može uopšte da poredi psovke ovo dvoje dece sa gnusobama koje ovaj čovek izgovara, i ako Mileni i Nemanji nije mesto u Grandu gde je mesto Milošu Bojaniću na kugli zemaljskoj???

Постави коментар