Nemanjina izjava da je i njemu tata mogao da pošalje prase kao Kemiš Zorici iznervirala je pevačicu, koja je tokom uključenja uživo suprugu poručila da joj svake nedelje šalje ponešto.

- Zamisli, kad je Kemiš poslao prase, vodio je računa o kilaži kako bi svi imali da jedemo, da nam bude lepo, a on se našao da prokomentariše, onako nadureno, da i njemu roditelji mogu da šalju. Pa brate mili, neka mu šalju, šta ja imam s tim?! Nije mi jasan uopšte - objašnjavala je Zorica Maji, Firčiju i Dragani, pri tom dodajući u kameru da joj muž šalje korpe sa cvećem i voćem.
- Obavezno je da mi Kemiš za svaku nedelju koju ostanem ovde pošalje nešto, pa da ovi koji nemaju ni za kiflu dobiju ospice - poručila je Brunclikova, napominjući da misli da su Nemanja i Milena verovatno svesni da su se mnogo izblamirali na farmi te da je bilo bolje za njih da je Milena svojevoljno izašla.
- Eto, sad se po ceo dan šetaju kao us*ane kučke. Nije im to trebalo - zaključila je Zorica, koju su sve vreme podržavali Maja i Firči, dok je Dragana dodala da ju je najviše iznenadilo Nemanjino nedžentlmensko ponašanje, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар