Farmeri su očigledno i više nego oduševljeni posetom Dragane Milošević, bivše Nemanjine devojke koju je on nakon dve godine zabavljanja ostavio zbog Milene Ćeranić.

Topalko i Dragana Milošević

Otvoreno su pred ovim parom otkrili da je Dragana uspela da mnoge ostavi bez daha.

- Ona tvoja bivša riba je ekstra riba. Ona uopšte ne bi trebalo da se nervira - konstatovao je Gagi pred Macom, Rakom, Milošem koji su samo klimali glavom, a Maca je pitao Nemanju da li su još u kontaktu. Sve to je slušala Milena koja se složila.
- Devojka je veoma fina, ušla je zato što su je nagovorili. I znam da joj je bilo neprijatnije nego meni.

Da je Draganin kratki ulazak uzdrmao dešavanja na farmi, dokazuje i to što Nemanja i Milena, čak ni dva dana nakon toga nisu prestali da pričaju o njoj.
- U prvi mah sam se iznenadio, ali kada sam video da je u scenskoj haljini, znao sam da ne ostaje! - odahnuo je Nemanja, a Milena se ubacila.

- Ma meni uopšte nije bilo neprijatno. Ja sam sad tvoja devojka i svejedno je šta je bilo pre mene. A videlo se da se devojka trudila da sve vreme bude nasmejana, samo je glumila - tvrdi Milena.

I dok se neki bave bivšim ljubavima, drugi su tužni. Sajko ne može da se pomiri s tim da ga je Maca nominovao za slugu, te je od ponedeljka neraspoložen.

- Ja sam najbliži sa Macom, najduže se poznajemo i njegov izbor nije fer - žalio se Sajko Firčiju koji se složio.

Ipak, ne drže svi Sajkovu stranu, pa su tako Mirjana i Vlada konstatovali da je Sajko zbog ovakvog reagovanja vrlo nezreo. 

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар