Novi hit orgije u kojima je jedna osoba zaražena HIV-om

Organizovanje orgija preko interneta postalo je uobičajena stvar, ali se ovih dana u Ljubljani desilo nešto potpuno bizarno. Naime, u glavnom gradu Slovenije pojavila se potpuno nova seksualna igra nazvana u medijima „slovenački rulet“, u kojoj učestvuje i jedna osoba zaražena HIV virusom!

Bolesni cilj ove aktivnosti je ostati nezaražen!?
Kako je jedan anonimni Slovenac ispričao za list „24ur“, za ove neobične orgije on je saznao preko interneta. Pre toga je o njoj načuo, a naročito mu je zapala za oko činjenica da će pored grupnog seksa postojati i gost iznenađenja oboleo od side.
Prema njegovim rečima, seksualna zabava je bila organizovana u luksuznom stanu u centru Ljubljane. Među učesnicima je bilo svakakvih muškaraca i žena, a neki su, u želji da sačuvaju svoj identitet, sakrivali lice pod maskama.
- Ubrzo su počeli da se ljube, maze, diraju... Bilo je heteroseksualnih, homoseksualnih i lezbijskih kombinacija. Ja sam masturbirao sa strane i čekao „pravu akciju“ - ispričao je za slovenački list učesnik ove igre.
Niko među učesnicima nije znao koji je gost zaražen HIV-om, a njegova uloga je bila da se svakome u seksu jednako posveti, bilo muškarcu ili ženi.
- Muškarci su četvoronoške čekali na zabavu. Adrenalin je bio na vrhuncu. Biseksualac sam, pa mi ništa od onoga što sam video nije smetalo. Čekao sam pravi trenutak i pokušao da prepoznam zaraženog. Na kraju sam, ipak, imao seks sa svom četvoricom muškaraca - rekao je on i dodao da mu je organizator igre kasnije objasnio kako je poenta igre adrenalin, poput onog u ruskom ruletu. Jedina je razlika u tome što „do smrti ne dolazi trenutno“.
Posle orgija, svi akteri zabave su otišli na testiranje. Rezultati ostalih učesnika nisu poznati, a sagovornik „24ur“ je ovoga puta imao sreće. Test je ponovio tri meseca kasnije i potvrdio saznanje da je negativan.
Izvor: "Alo.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 04 мај, 2010  

    kakva retardiranost.

  2. Анониман // 16 мај, 2010  

    Debili

  3. Анониман // 18 мај, 2010  

    Vrlo zanimljivo...sta sve mladim ljudima nece pasti na pamet?Ovi su bili dovoljno glupi da pozovu i "obolelog" na zurku..samodestrukcija je u ovom slucaju vrrrrrrrrrrrlo pozeljna pojava...Samo napred!Jedna heteroseksualka zeli vam jos mnogo mnogo ovakvih zurki,samo,sledeci put dovedite "ih" vise,malo je jedan.;))

Постави коментар