Predsednik KK Partizan ne želi sukob s navijačima

Sukob „grobara“ i uprave Košarkaškog kluba Partizan, koji je nastao oko ulaznica za fajnal for u Parizu, mogao bi da se razmrsi.

Kako „Alo!“ saznaje, predsednik crno-belih Predrag Danilović je već nekoliko dana na „vrućoj telefonskoj liniji“ s kancelarijom Evrolige i pokušava da obezbedi još jedan kontingent karata kako bi navijači mogli da dobiju onoliko ulaznica koliko su tražili.
Podsetimo, kada se saznalo da će Partizanu pripasti 1.000 ulaznica, navijači su svoje trebovanje smanjili sa 1.000 na 430 karata, a klub im je ponudio nešto manje od 250. Takva odluka nije bila prihvatljiva za najvernije s južne tribine.

- Nismo prihvatili taj manji broj jer da jesmo morali bismo da se zakrvimo između sebe kome da ih podelimo. Ne želimo zlu krv među nama i zbog toga nismo prihvatili njihov predlog. Ne znam da li Danilović pokušava da nabavi još karata, uostalom, ne želim to ni da komentarišem. Ako nam omoguće da dobijemo onoliko ulaznica koliko smo tražili, platićemo ih i otputovati u Pariz. U suprotnom, može da dođe do velike frustracije onih koji cele godine bodre svoj tim, a na kraju im se ne omogući da idu na fajnal for. Mi ne pozivamo ni na kakav bojkot, niti pravimo lošu atmosferu, ali ovo će svakako izazvati neke posledice - rekao je za „Alo!“ jedan od vođa „grobara“.
Košarkaški klub Partizan večeras (18) dočekuje FMP u „Pioniru“ u okviru 4. kola košarkaške Superlige, a navijači su najavili da će napuniti dvoranu i da će spremiti prigodne transparente da iskažu svoj stav. U Vršcu je pre dva dana istaknut transparent „Sram vas bilo“, a za očekivati je da večeras navijači crno-belih budu još žustriji.
- Ne želimo da se u javnosti stvori atmosfera kao da smo mi krivi što ne putujemo u Pariz. Mi nismo tražili da nam se ulaznice poklone, već da ih kupimo. Svima su puna usta atmosfere koju pravimo na mečevima Evrolige, svi pričaju da su zahvaljujući nama tu gde jesu, a sada su nam okrenuli leđa i neki ljudi, „prijatelji kluba“ ,imaju prednost. Smatramo da to nije pošteno - rekao je izvor blizak „grobarima“.

“Grobari” bacaju pretplatne karte!
Najvatrenije pristalice KK Partizan, popularni “grobari”, večeras će kao i kolege koje navijaju za KK Crvena zvezda, stupiti u bojkot voljenog kluba. “Pres” piše da su najverniji navijači crno-belih odlučili da na večerašnjoj (18 sati) utakmici sa FMP-om bace na parket svoje godišnje propusnice i na taj način će iskaliti bes prema upravi kluba koja im nije ponudila dovoljan broj karata za “fajnal-for” Evrolige u Parizu.

Superliga Srbije
utorak
Partizan - FMP 18.00
Radnički - Hemofarm 19.00
Sreda
Tamiš - Borac 18.30
Metalac - C. zvezda 19.30
1. Hemofarm 3 3 0 6
2. Partizan 3 2 1 5
3. C. zvezda 3 2 1 5
4. FMP 3 2 1 5
5. Radnički 3 2 1 5
6. Tamiš 3 1 2 4
7. Borac 3 0 3 3
8. Metalac 3 0 3 3
Izvor: "Alo.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар