Svađe i čarke koje se skoro svakodnevno dešavaju na „Farmi“, a u koje je upleten pevač Miloš Bojanić, dosta pogađaju njegovu suprugu Branku, a posebno joj smeta ophođenje Zorice Brunclik prema njemu.

- Zorica je na estradi poznata kao bezobrazna žena. Bruka i sramota je njeno ponašanje i ophođenje prema Milošu. Ona je Romkinja, a poznato je da je njima u krvi da vole titule, da ih neko oslovljava kao kraljice, carice, najbolje, a to i štalu nikako nije mogla da spoji u jedno. Samoimenovana carica-kraljica u štali, haos... Milošu ako pukne film, neće joj ni Kemiš pomoći, ali stvarno - objašnjava Branka, koja dodaje da ju je Zorica mnogo razočarala, pogotovu što su bili kućni prijatelji.
- Moj Miloš je njenu ćerku izvodio iz kuće kad se udavala, pa ona je našem Mikici pevala na svadbi. Stvarno ne znam šta se u Zoričinoj glavi promenilo. Priča za mog muža da je radnik, a ona dama. Da, radi i on i ja, i ničega se ne stidimo. Eto, reći ću Milošu kad izađe sa „Farme“ da sav honorar koji dobije da Zorici, kako bi prehranila onu svoju silnu decu, da može da ih izdržava, pošto vidim da spominje i neke zlatne WC šolje, pa ako joj se pohabaju, da kupi druge. Pa, ja kad bih bila na imanju, nema te kazne i sile koja bi me sprečila da je isprebijam. Izmlatila bih je na živo ime i izašla odatle. Uf, dobila bi batine od mene samo takve, jeste da je ružno da ovako nešto pričam, ali ženi treba objasniti neke stvari - ogorčeno završava Branka Bojanić.

Kupiću Maji gaće!
U napadu na Miloša Bojanića, Zorici Brunclik se pridružila i Maja Odžaklijevska, za koju Branka kaže da verovatno to radi kako bi skrenula pažnju na sebe.
- Maja se okomila na njega iz samo njoj znanih razloga. Šatro je prvi put povod bio njen veš, više se ni ne sećam detalja koliko je to bilo smešno i jadno. Evo, javno joj poručujem da ću joj kad bude izašla pokloniti najskuplji donji veš iz poslednje kolekcije „viktorija‘s sikreta“. Svako sebi daje za pravo da mog muža komentariše, pa i onaj Nemanja, koji se juče ispilio - kaže Branka.
 Izvor: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Fan Zorice Brunclik // 17 јун, 2010  

    hahaha pogledaj sebe Branka i stavi prst na celo u razmisli za kakvu si se ofarbanu junecu glavu udala!!!1

Постави коментар