Pretučeni košarkaš Partizana zbog povreda glave van trenažnog procesa
Sa masnicom preko desnog oka, Strahinja Milošević se juče pojavio na treningu Partizana u „Pioniru“. Posle praznične pauze, crno-beli su ponovo radili pod dirigentskom palicom trenera Duška Vujoševića, a univerzitetski reprezentativac Srbije, koji se ovog leta okitio zlatom na Igrama u Beogradu, trening je posmatrao sa tribina.

Zbog hematoma ispod desnog oka, kao i povrede leđa i vrata, Milošević još ne može da radi punom parom sa ostatkom ekipe. Podsećanja radi, Strahinju su u noći između subote i nedelje na vratima novosadskog kluba „Studio“ brutalno pretukli radnici obezbeđenja, posle čega je on završio u Urgentnom centru Vojvodina.
- Ne samo da nisam zaslužio da me pretuku, već svojim ponašanjem nisam ništa uradio ni da me ošamare ili gurnu. Želim da ovo što pre ostavim iza sebe i ne želim više u medijima da pričam o ovom incidentu koji ne bi trebao da pokvari činjenicu da smo se plasirali na fajnal for Evrolige - rekao je Milošević.
Dr Mladen Maksić je juče objasnio da će košarkaš Partizana morati da pauzira određeno vreme.
- Strahinji su konstatovane lake povrede glave i prelomi dva pršljena lumbalnog dela kičmenog stuba lakšeg stepena. Nakon 24 sata, obavljeni su dodatni rutinski pregledi koji se vrše kod takvih trauma zadobijenih fizičkim nasiljem. Mi smo sve vreme bili u kontaktu sa kolegama iz Novog Sada, koji su odmah pružili svoju pomoć i ovo prilikom im se zahvaljujemo. Strahinja je dobro i za sedam dana će biti obavljeni novi pregledi koji će jasnije pokazati kada će moći da uđe u trenažni proces. Verujemo da će sve biti u najboljem redu - rekao je doktor Maksić.

Napadači ultimat fajteri
Braća Bojan i Damir Mihajlović, koji su osumnjičeni da su pretukli košarkaša Partizana Strahinju Miloševića i njegovog oca Dušana, pored poslova u vezi sa obezbeđenjem noćnih klubova, veoma uspešno se bave i ultimat fajtom, gde su tokom proteklih godina ostvarili zapažene rezultate. Policija je do sada privela Bojana, kao i Gojka Ćulibrka, dok se za Bojanovim mlađim bratom Damirom i još dvojicom učesnika u napadu na Miloševića, Goranom Bešićem i Mihajlom Smiljanićem, još traga.

Izvor: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар