Voditelj „Sitija“ Vladimir Stanojević po svemu sudeći napraviće pravi haos na Farmi. Osim što je bio razlog velike svađe između Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića jer je „Grandova“ pevačica previše očijukala sa mladim voditeljem, Vlada je, doduše bez svog znanja, zaveo još jednu farmerku. Kako saznajemo od njene bliske prijateljice Nevene, misica Mirjana Božović već mesecima je do koske zaljubljena u Stanojevića.
„Mira je bila presrećna što će se u ’Farmi’ naći zajedno sa Vladom, jer je čitala po novinama da je i on jedan od učesnika. Kada je ušla i videla da ga nema, bila je strašno razočarana. Odlično je poznajem i tačno znam taj njen izraz lica kad se razočara, kao što znam da je zanemela od sreće kada je ušao“, priča Nevena, do detalja otkrivajući šta je sve Mirjana radila kako bi došla do zgodnog voditelja.
 „Ma, bez prestanka je pričala o njemu. Raspitivala se u koje klubove izlazi, slala mu poruke na ’fejsbuku’... Jednom me je čak malo šokirala kada me je pozvala i rekla da neće stići da pogleda ’Siti’, ali da joj obavezno snimim. Drago mi je da su sada tamo zajedno“, završava Mirina lajava prijateljica. A da će Mira imati velike šanse kod poznatog voditelja, videlo se i po njegovom ulasku na Farmu. Biće da se i njemu atraktivna crnka dopada. Jer, kako drugačije objasniti to što jedino nju masira, mazi po glavi.... Dakle, ako ih kamere u tome ne spreče, po svemu sudeći imaćemo još jedan ljubavni par na imanju. Samo, ostaje pitanje kako će na sve ovo reagovati Vladina devojka Nina Božić, kojoj je on na svom ’fejsbuk’ profilu nekoliko sati pre odlaska u rijaliti poručio: „Čekaj me.“

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар