Na Prvoj televiziji bi uskoro trebalo da počne emitovanje emisije "Zabavljanje u mraku", domaća verzija popularnog američkog šou programa "Dating in the dark".

Koliko ste kritični kada tražite onu pravu, odnosno "princa na belom konju"? Nešto vas je na prvi pogled odbilo od njega ili nje i niste joj/mu ni dali priliku da vam pokaže da je možda baš vaša idealna polovina?

E, sada postoji način da upoznate osobu kao stvorenu za vas, a da vam “sitnice” ne smetaju pri pronalaženju – naći ćete je u mraku.

"Iskoristite priliku da na krajnje neobičan način upoznate srodnu dušu! Ako ste slobodni, željni dobrog provoda, neobičnih situacija i tražite partnera, prijavite se!", piše na sajtu Prve televizije.

Domaća štampa nezvanično saznaje da je ovaj poziv namenjen učestvovanju u šou "Dating in the dark", odnosno "Udvaranje u mraku", rijalitiju koji prikazuje trojicu nepoznatih mladića i tri devojke, koji se doseljavaju u kuću u kojoj se, u potpuno zamračenoj prostoriji, upoznaju i stvaraju veze.

Pošto se sastaju u mraku, samo tri stvari će pomoći kandidatima da donesu konačnu odluku: reči, mirisi i dodiri. Na kraju se parovi sreću na dnevnoj svetlosti, nakon čega odlučuju da li žele iz kuće da odu s tom osobom i otpočnu romansu ili odlaze razočarani njenim izgledom.



(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар