Sinoćnim trosatnim nastupom u prestoničkom klubu Magacin, Seka Aleksić je još jednom pokazala zbog čega važi za “kraljicu”! Tačno u pola 12 izašla je na binu odevena u uski crni kombinezon bez rukava sa mini-valom na kosi i publici se obratila rečima: “Dobro veče svima, evo da i ja iskoristim priliku da vam čestitam Novu godinu, sve najlepše u njoj, puno zdravlja, sreće, devojkama lepih muškaraca, momcima lepih devojaka”.
Prvom pesmom, “Poslednji let” izazvala je oduševljene publike i aplauze jer je pevala bez ikakve matrice, uživo sa svojim bendom bez pratećih vokala. Magacin je bio prepun, a kao “žensku himnu” najavila je pesmu “Ja tuđe usne ljubim”. Već kod treće pesme, velikog hita “Aspirin”, nastao je haos u publici, a od poznatih veselili su se Ivica Dragutinović sa ženom, fudbaleri Lola Smiljanić i Nenad Kovačević, pevačica Danijela Karić, Jelena Žeželj, Soraja, a nešto kasnije pristigao je i golman Vladimir Stojković bez supruge Bojane.

Usledili su hitovi “Kraljica”, “Boli stara ljubav”, a kada je zapevala “Crno i zlatno”, malo ko je ostao nepomičan na svom mestu – Seka se potrudila da niko ne sedi, jer je ređala hitove jedan za drugim. Nastavila je sa “Impulsima”, “Majstor za žene”, “Što je bilo moje, njeno je”, a “Sobu 22″ publika je bez predaha pevala sa Sekom. Što zbog sjajne atmosfere koju je napravila, što zbog krcatog kluba, Seka je u jednom trenutku pokazala kao da će pasti i rekla “Gotova sam!”, ali je nastavila u još dinamičnijem ritmu. Malo-malo, stizale su maramice i voda iz publike, a Seka je otpevala “Kad zamirišu Jorgovani” i od Brene “Hajde da se volimo”. Mešajući svoje pesme sa pesmama kolega, Seka je održavala sjajnu atmosferu, pa je nastavila sa “Dođi i uzmi me”, “Kad čujem korak tvoj”, “Neko te ima noćas” od Van Goga, “Godinama”, “Hirošima”, i veliki hit “Rođena sa vukovima”.

U 1 i 15 posle ponoći najavila je kratku pauzu, a za to vreme publiku je zabavljao DJ house hitovima. Posle pauze, izašla je u kratkoj crnoj top haljinici sa skupljenom kosom i otpevala “Iskoristi moje mane”. Drugi deo nastupa bio je rezervisan za pesme kolega, pa je otpevala “Kad bi bio ranjen” od Cece, “Jutro je”, “Pozdravi je pozdravi”, “Avlije, avlije”, “Srce je moje violina”, “Rađaj sinove” od Džeja, “Čik, čik pogodi”, “Robinja”, “Đurđevdan”, “Lipe cvatu”.

Repertoar je publici bio poznat jer ga je noć pre otpevala Jelena Karleuša, a čuli su se komentari da je Seka “svoju najljuću protivnicu ostavila daleko iza sebe”. Seka je samo nizala pesme, a posle “Zagrli me ti”, otpevala je Cecin hit “Beograd”. Nastup je završila u pola 3 svojom pesmom “Poslednji let”, još jednom poželela sve najbolje publici, zahvalila se i otišla.



Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар