Od početka rijalitija “Parovi” Ceca Kitić i njen suprug Milan su najglasniji. Ali uprkos porodičnoj drami, uvredama koje su upućivali jedno drugom, pokazali su drugu, nežniju stranu svoje ljubavi. Red ljubavi, red svađe – ovako može da se opiše ljubav rukometašice Svetlane Cece Kitić o njenog supruga Milana, sa kojim se u rijalitiju „Parovi“, čas svađa, čas voli. “Zašto si otišla dok sam doručkovao?”, pitao je Milan Cecu. “Mi smo u braku, ponašaj se kao prava žena!”, na šta mu je Ceca odgovorila: “Zašto se ti ne ponašaš kao pravi muž? Treba li da sedim pored tebe ceo dan?”
“Ne treba ceo dan, ali red je da budemo zajedno za doručkom”, rekao je Milan a Ceca se nije predavala. “Kad već pominješ doručak, ima li smisla da sedim za stolom, a ništa od toga ne jedem? Ti znaš da ja jedem pahuljice. Zašto se nisi pobrinuo da dobijem pahuljice? Kao pravi muž, zar ne? Trebalo je da odeš tamo i izdejstvuješ pahuljice za mene!” Na to je Milan pokušao da spusti loptu: “Zahvaljujući meni si i dobila pahuljice, jer ih nije ni bilo na meniju. Sve sam opominjao za tvoje pahuljice. Pokušaj da se ponašaš normalno.” “Dobro, od sada ću da ti govorim gde idem i šta radim. A, kad sam došla ovde i sela pored tebe, ti me nisi ni primetio.”
“Razgovarao sam sa Ivanom, mogla si da se uključiš u razgoor… Molim te, prestani da se ponašaš tako. Mi smo u braku.”
Nešto kasnije, za ručkom, Miki Jevremović pitao je parove da tog trenutka otkriju tajnu koju su krili od svog partnera i podele je sa svima. Suprug Cece Kitić je rekao: “Možda moja žena to zna, možda predoseća. Znam, nismo mladi, moglo bi se reći, dovoljno smo stari. Ali, stvarno bih voleo da proširimo porodicu!”
Ceca je bila zatečena, onda je skočila i poljubila Milana, a ostali su aplaudirali.


Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар