Ceca Kitić pričala je satima Sonji Kocić i Martini Rajić o svojim bivšim muževima. Sumnja da je prati neka čudna sudbina i često pita svoje starije rođake "da li je prati neko prokletstvo"

- Imam troje dece od tri različita čoveka. Saškin otac je ubijen ispred kuće. Koča. Ubijen je jer nije hteo da plaća reket. Držao je kockarnicu, rekla je Ceca Kitić .

- Zar nije on bio oženjen? Ovo ti govorim jer ta žena i deca žive blizu mene, pitala ju je Sonja Kocić.

- On jeste bio u braku, ali je hteo da se razvede i da se mi venčamo. Kad sam ga upoznala imao je svoj stan, nije živeo sa njima. Odbila sam da se venčam, jer mi to nije bilo toliko važno, ali sam nastavila da živim sa njim.
Onda sam ostala trudna i rodila ćerku, odgovorila je bivša rukometašica.

- A, Marin otac? Jel on živ, bila je radoznala Martina Rajić.

- On je nestao, zvanično se vodi kao nestao, mada ja verujem, i čula sam neke priče da nije više živ. Još 1996. godine, pošao je u Mađarsku i od tada mu se gubi svaki trag. Čula sam neke priče koje se podudaraju, tako da verujem da mu se dogodilo nešto strašno. Nije više živ, odgovorila je Ceca i dodala:

- Pitala sam se zbog čega me prati takva sudbina. Moja majka učestvuje u svim humanitarnim aktivnostima u Tuzli, ništa ne razumem. Ja posebno nisam mogla ništa loše da učinim, u sportu sam celog života. Stvarno ne znam čime sam zaslužila ovu sudbinu. Pitala sam starije iz familije, da ne vučemo možda neko prokletstvo...

(Pulsonline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар