Alka Vuica je opet u rijalitiju “Parovi”, na Hepi televiziji, posle gotovo nedelju dana od izlaska. 

Prema nekim informacijama iz Hepi televizije, ona je izašla u dogovoru sa produkcijom, jer je trebalo da reši problem sa dokumentima u Zagrebu. Za te potrebe, dobila je, kako dolikuje džet setu, vozača, a njen partner Ivica išao je sa njom.

Pošto je napustila rijaliti “Parovi”, o Alki su počele da kruže razne priče, da je zaustavila taksi i otišla u nepoznatom pravcu, da je na Kalemegdanu žickala za prevoz, skrivala se u nekom od beogradskih stanova, nije odgovarala na telefonske pozive...

A, onda se ona pojavila sa svojim partnerom i nastaviće da boravi u luksuzu najglamuroznijeg rijalitija. Informacije koje su stigle do medija, kazuju da se ona van rijalitija ipak zadržala duže nego što je bilo planirano i dozvoljeno, tako da će se tek videti hoće Alka i Ivica snositi posledice.

Za sada, ravnopravni su takmičari za veliku novčanu nagradu, koja će se kretati do milion evra, a trenutno se zaustavila na 90.000.

- Alka je morala da napusti kuću i ode u Zagreb, jer je imala problem sa dokumentima. Priče da su je viđali na Kalimegdanu, da je preskakala ograde i sl. nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa istinom, još manje priča da je taksijem otišla u nepoznatom pravcu. Naš rijaliti program promoviše specifičan način života, način na koji živi džet-set, a od njih se niko ne vozi taksijem…Alka je za ovu priliku dobila svog vozača, kao što to na raspolaganju imaju svi ostali takmičari, naravno kada su razlozi za izlazak opravdani. Ona stiže sutra rano ujutru kod nas, tako da gledaoci mogu očekivati da je vide već sutra u programu- rekli su nam iz produkcije i dodali:

- Kako pravila nalažu, svako mora imati svog para, pa je Ivica je morao da ide sa Alkom.

(Pulsonline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар