Pred kamerama rijalitija Parovi počela je da škripi veza između Marka Miljkovića i Dee Tošić. Marko se naljutio na svoju devojku jer pred svima igra polugola, vrcka, ne obraćajući pažnju pred kim se skida i uvija.
“Kuliraću ga, nek se ponaša tako. Šta bi bilo da stvarno ima razlog za ljutnju”, rekla je Sonji Kocić i Martini Rajić. “Kuliraj ga. Pa, šta i ako legneš večeras pored njega, a on neće da razgovara sa tobom? Nije ti valjda da prvi put ležiš pored nekog i ne pričaš”, savetovala je Martina. “Ne znam, ja uvek moljakam da se mirim, ne podnosim svađe. Biće sve u redu”, rekla je Sonja Kocić.
Dea je ćutala, a zatim je rekla: “Znam šta njemu smeta. što ja ovako igram, što se skidam. I što sam mu rekla da ću naći nekog preko oglasa. Poludeo je”.
Nešto kasnije, Marko je u bazen ubacio Martinu, Sonju, zatim i sam uskočio. Nisu vodili računa jesu li obučeni, ili nisu. Onda se pojavila Dea, u novom svetlucavom kupaćem kostimu, na šta su muškarci burno reagovali… Dok je ulazila u bazen, vrckala je, a nastavila je da igra i u vodi, ne obazirući se na Marka, koji je bio na metar od nje…

Izvor: Story

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар