Korisnici javnog gradskog prevoza znaju da tu i tamo mogu da očekuju neku neprijatnost. Korisnicima američkog metroa takvih neprijatnost je već dosta.
Poslednji u nizu incidenata koji se odigrao usred bela dana zabeležen je i kamerom, a snimio ga je američki ratni veteran koji je sa svojom 5-godišnjom unukom u Dalasu putovao do bolnice za veterane.
Riki Piterson i njegova unuka su se vozili metroom kada ih je šokirao prizor seksualnog čina koji se odvijao na sedištima pored njih. - Ona ih je prva videla i povukla me za košulju. Gledao sam kroz prozor, a kada sam se okrenuo "iskočio" sam iz sedišta, zgrabio unuku i odneo je na drugo sedište -, objašnjava Peterson.
Nakon toga veteran se vratio na svoje prvobitno mesto i izvadio mobilni kako bi snimio par bez stida, ali oni uopšte nisu reagovali na njegovu prisutnost. Nisu smetali ni ostatku putnika koji su prolazili pored njih i ignorisali ih, pa je po izlasku iz voza Peterson sve prijavio nadležnima.
Kaže da ovakvi incidenti nisu retkost u metrou kojom se vozi do bolnice, pa poziva da se uvedu promene koje bi onemogućile takve neprijatnosti.
Lično je predložio postavljanje kamera u vozove, ali pristaje na bilo kakvo rešenje koje su nadležni voljni da preduzmu da vožnja metroom ne bi morala da bude noćna mora.
Pogledajte razgovor sa razočaranim čovekom, ali i snimak koji je zabeležio:



Izvor: Trojka

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар