Učesnici rijaliti programa „Parovi“ Novu godinu su slavili uz hranu, muziku i dosta alkohola, a ćerka Svetlane Kitić bila je jedan od razloga što se rukometašica te večeri osećala veoma loše.


Naime, u vilu je na proslavu ušla Cecina ćerka Mara, koja u vidno pripitom stanju skočila u bazen sa ostalim parovima, ali je to izazvalo svađu kako između Kitićeve i njenog supruga Milana tako i kasnije između njih dve.
- Ne mogu da te gledam očima, razvaliću ti šamarčinu! - vikala je Ceca na Maru i objašnjavala joj kakve su joj oči dok se skidala u garderobi. Zbog mokrih stvari koje je imala na sebi, Ceca je insistirala da pred polazak kući presvuče i gaćice, pa je tada nastao još veći haos, jer zbog stanja u kome se nalazila, Mara nije mogla to sama da uradi.
Tokom cele rasprave suprug poznate rukometašice pokušavao je da smiri Cecu da ne viče na ćerku i da je ne provocira kada je u tom stanju, međutim, ona nije mogla tako lako da se obuzda.
Nakon rasprave i pokušaja da se Mara presvuče i ode kući kako bi legla u krevet, susret majke i ćerke završio se zagrljaljem. - Ja tebe volim, a ti si sa mnom završila - rekla je Svetlanina ćerka i nakon toga zagrlila majku.

Kralj i Buckin dečko se umalo potukli!
Voditelj Dejan Stanković ušao je u rijaliti program „Parovi“ kako bi pokušao da vrati svoju bivšu devojku Slađanu Đorđević Bucku, ali se to nije svidelo njenom sadašnjem partneru Darku. Naime, Kralj je u vilu ušao kako bi provocirao pevačicu i rekao joj da je njena navodna trudnoća njemu sumnjiva jer postoji verovatnoća da je dete njegovo.
- Ovo je prevršilo svaku meru. Došao je da nas obruka. Šta si sad ti, ljubavi? Neka kučka, kao bila sa njim, pa sa mnom. Ja znam da si ti stalno sa mnom, mi se ne razdvajamo po 24 sata - pričao je Buckin dečko i dodao kako će kada izađe tužiti Dejana zbog svega što je izgovorio, a malo je falilo da se i fizički obračuna sa njim.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 08 јануар, 2012  

    MARKO JE JEDAN DIVAN MOMAK KOJI SE BORI ZA SVOJE MESTO U OVOM DRUSTVU. LEPO GAJE VIDETI. DRUSTVEN JE PAMETAN GLASAM ZA NJEGA. NAJPRIRODNIJI JE U CELOJ EKIPI PAROVA.

Постави коментар