Glumica i rediteljka Anđelina Džoli dala intervju za Glas Amerike u kojem je rekla da se nada da je pozvana u Beograd na premijeru svog filma.


Neposredno pred premijeru svog rediteljskog prvenca "U zemlji krvi i meda" u Muzeju holokausta u Vašingtonu, Džolijeva je dala ekskluzivni intervju za Glas Amerike (VOA) u kojem je govorila o filmu i budućim premijerama, pa i onoj u našoj prestonici.

"Bila sam posramljena time koliko je ograničeno bilo moje znanje o ovoj temi. Osetila sam odgovornost da se informišem i posle određenog perioda provedenog u regionu i upoznavanja sa ljudima, osetila sam se obaveznom da ispričam ovu priču i shvatila važnost toga da ona podstiče dijalog. Baš zato što je ova situacija veoma relevantna u odnosu na brojne stvari koje se dešavaju danas na našoj planeti. Zaljubila sam se u taj deo sveta i upoznala glumce iz svih krajeva bivše Jugoslavije, Bosne, Srbije i Hrvatske. Mi smo svi sada bliski prijatelji. Nadam se da i drugi neće shvatiti ovaj film samo kao mračnu stranicu u istoriji već i nastojati da upoznaju ljude iz tog regiona, umetnike, zabavljače, muziku", rekla je Džolijeva.

Film je već zabeležio veliki uspeh, Anđelina Džoli je čak zaradila i nominaciju za Zlatni globus, ali nju interesuje samo reakcija publike.

"Reakcija publike je ispunila moja očekivanja, ali čekam onu iz Sarajeva", rekla je glumica i dodala i da željno iščekuje da vidi i kako će reagovati srpska publika.

"Nemamo još datum za premijeru u Beogradu, ali se nadam da smo pozvani. Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam da ćemo biti pozvani. Premijera u Sarajevu zakazana je za 14. februar i to će značiti puno meni i svima nama".

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар