Američki instruktor fitnesa napisao knjigu koja će vam pomoći da svoje telo dovedete u savršenu formu ako budete vežbali kao što to rade osuđenici u kalifornijskom zatvoru.

Instruktor fitnesa Trej Tjufel je u saradnji sa advokatom koji se bavi krivičnim pravom, Vilijamom Krogerom, odlučio da istraži kako zatvorenici uspevaju da iz zatvora izađu u savršenoj fizičkoj kondiciji iako su u kalifornijskim zatvorima od sredine devedesetih zabranjene teretane.

Trej je uz pomoć informacija koje je dobio od advokata Vilijama napravio poseban program vežbanja i objavio knjigu "Kriminalno zgodni". Ovaj program ne zahteva skupe, odnosno nikakve sprave za vežbanje, članstvo u teretani ili ličnog trenera, sve što vam treba je šipka na nekoj ogradi ili nekoliko pakovanja novina uvezanih selotejp trakom.

"Nisu vam potrebni ni teretana ni lični trener, sve možete sami kod kuće i da postignete bolji efekat od onih koji koriste uobičajen način vežbanja", kaže Trej, a ovu izjavu je podržao i advokat koji tvrdi da upravo "zatvorskim načinom vežbanja" sa 50 godina izgleda bolje nego ikad.

Trej je i na YouTube kanal okačio nekoliko klipova sa savetima, pa slobodno probajte jer možete novac od članstva u teretani da potrošite na nešto drugo a da opet imate savršeno telo.



Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар