Serija "Larin izbor", koja već mesecima ruši rekorde gledanosti u Hrvatskoj, uskoro započinje svoj televizijiski život i u Srbiji na kanalu TV Pink.
Televizija Pink uskoro će obradovati svoje gledaoce sa jednom od trenutno najgledanijih serija u regionu. Hrvatska serija "Larin izbor" prati ljubavnu priču dvoje mladih, koji moraju da prebrode brojne prepreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, odanosti i bitke za preživljavanjem. Glavne likove Laru i Jašu razdvojilo je more, kada je Jaša morao da ode na daleki put ostavljajući svoju voljenu na milost i nemilost njegove zle majke. Glavne uloge poverene su Ivanu Hercegu i Doris Pinčić, ali i našim glumcima Jani Milić i Stefanu Kapičiću.
O popularnosti "Larinog izbora" svedoči i podatak da je tokom izborne noći u Hrvatskoj ova serija bila ubedljivo najgledanija, pa su gledaoce od izbora i budućnosti države više interesovale dogodovštine glavnih likova Lare, Jakova i Lejle. Larin izbor odlikuje vrhunska produkcija i kvaliteta muzika u brojnim scenama. Serija je snimana u HD-u na mnogobrojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene enterijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu.



Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар