Iako je u medijskoj ćutnji do marta meseca, o Seki Aleksić se i te kako priča. Bilo da je u pitanju humanitarni rad kojim se bavi, prepucavanje sa koleginicama, doček Nove godine ili stajling. Poslednje komentare, što pozitivne što negativne, izazvale su izazovne i prekratke haljinice koje je obukla za nastup.
Na otvaranju bečkog kluba koji je u vlasništvu Marije Šerifović zvezda večeri bila je Seka Aleksić. Beč je goreo, a i publika koju je Seka zapalila kako pesmom i energijom, tako i stajlingom - prvo u crnoj a zatim u crvenoj haljinici. Ne znamo da li je i Šerifovićevoj poslala listu zahteva pred nastup kao i Ivici Dragutinoviću ali je svakako opravdala poverenje koje joj je gazdarica ukazala. Na nastupu je bio prisutan i njen suprug Veljko kao i Verica Šerifović.
Nakon što su fotografije sa ovog događaja postavljene na Fejsbuku, mnogo komentara na račun Sekinog izgleda osvanuli su ispod njih. Neki je hvale i dive joj se, drugi smatraju su haljinice prekratke za ovu pevačicu. Seka Aleksić narcisiozna je, uživa u krznu, obožava modne detalje, na sceni je energična i uvek je u centru pažnje.
Seka je danas na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju i komentar "Ja ovde nisam bitna"... Pevačica je izgleda toliko zadovoljna svojim novim čizmicama pa ih je stavila u prvi plan...
A, kakvo je vaše mišljenje o Sekinom stajlingu?







Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар