Muškarac koji se potrudi da zavede devojku za koju je zainteresovan i koji je najuporniji u svojim nastojanjima, ima najviše šansi da završi sa lepoticom, čak i ako je on sam prosečnog izgleda.

Znate onu "ko pre devojci - njegova devojka"? E, došlo je do manjih izmena, pa sada važi poslovica "ko se najviše potrudi - njegova devojka".

Muškarac koji se najviše trudi da zavede devojku za koju je zainteresovan i koji je najuporniji u svojim nastojanjima ima najviše šansi da završi sa lepoticom, čak i ako je on sam prosečnog izgleda.

Kada je reč o muško-ženskim odnosima, u prednosti su muškarci koji pogrešno interpretiraju signale koje im žene šalju.

U igri zavođenja najbolje prolaze oni muškarci koji su ubeđeni da su ženama neodoljivo privlačni. Iako to često nije baš u potpunosti istina, obično se ispostavi da oni "smuvaju" najlepšu devojku u kraju, a vama preostaje samo da se zbunjeno češkate po glavi.

Fora je u tome što oni ne odustaju tako lako. Njih neće obeshrabriti prvo odbijanje i ako im se devojka zaista dopada, pokušaće ponovo.

Istraživanje koje su sproveli psiholozi sa Vilijams koledža u Masačusetsu pokazalo je da su samopouzdanje i upornost dobitna kombinacija.

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар