Danilo Ikodinović pregovarao je s produkcijom TV Hepi o ulasku u rijaliti "Parovi". Kako Kurir saznaje, on bi trebalo da se u ovom šouu pojavi s Ivanom Ukropinom, s kojom ga mediji odnedavno povezuju!
"Dača je razgovarao sa čelnicima TV Hepi. Definitivan dogovor još nije postignut, ali producenti veruju da će uspeti da ga dovedu u rijaliti, jer su mu ponudili sumu koja se ne odbija lako", kaže izvor iz "srećne televizije": "U razgovoru je često isticao da nije deo estrade i da ne želi da ga ljudi tako doživljavaju samo zato što je bio u braku s pevačicom. S obzirom na to da ga uveliko povezuju sa Ivanom Ukropinom, očekujemo da bi s njom mogao da se priključi ostalim takmičarima."
Dača je potvrdio da je bilo priče, ali tvrdi da nema s kim da uđe. "Tačno je da sam razgovarao, ali nisam pregovarao. Rekao sam: 'Ne, hvala'. Ja nemam par, tako da ne znam zašto su me zvali. Možda su oni hteli da mi ga nađu! Mene i Natašu su zvali da se pojavimo u prošloj sezoni, ali ja nisam pristao", rekao je Dača.
Kao i uvek dosad, svi demantuju da će biti u nekom od rijalitija, a kad počne...

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар