Odlučiće publika i žiri naredne subote, a za ovu laskavu titulu boriće se Davor Jovanović, Nevena Đorđević i Igor Terzija koji je, odlukom žirija, bio bolji u duelu od Aleksandre Dabić. 


Pretposlednje veče šoua Prvi glas Srbije bilo je, kao što to članovi žirija vole da kažu, "odlično i sjajno", a svih četvoro finalista su pevali baš tako "kako kažu". Igor, Nevena, Aleksandra i Davor podjednako dobro su pevali i domaće pesme i muzičke teme iz najpoznatijih filmova.

Naravno da je bilo i treme, možda i straha od izvođenja pesama koje su proslavile najveće svetske zvezde ali, kažu, kada kroče na scenu sve to nestaje. Bili su u pravu…

"Led je probio" Igor Terzija hitom kultne jugoslovenske rok grupe EKV "Par godina za nas" i od žirija, koji od početka šoua čine Saša Milošević, Lena Kovačević i Vlado Georgiev, dobio samo pohvale. Kao i on i Aleksandra Dabić kaže da nije sanjala da će biti među četvoro najboljih, ali put nije bio lak...

"Nisam ni sanjala da ću još tokom takmičenja deliti autograme, ali prija mi... Najteže mi je bilo izvesti ‘Born This Way' Lady Gage, ostajala sam i bez daha, ali nisam dozvolila da se to primeti", rekla je Aleksandra i zapevala "Zagrli me ti" Gordane Stojićević.

"Goca je, ako je gledala, sigurno uživala!", jednoglasan je bio žiri.

Davor Jovanović od početka takmičenja jednako dobro peva i njemu "sve dobro leži", pa je tako bilo i sa Luisovom pesmom "Slike u oku".
"Treba čovek da bude jako zao da bi nešto zamerio tvom pevanju", rekao je Georgijev koji je Nevenu Đorđević uporedio sa Britni Spirs, nekada naravno.

"Put do ove emisije je bio veoma naporan i mislim da još uvek nisam ni svesna koliko mi se život promenio kroz ovo takmičenje u kojem sam stekla i prijatelje", kaže Nevena kojoj će sigurno i Viktorija da čestita na izvođenju njenog hita "Samo teraj ti po svome".

Kao i od početka šoua, kandidati za laskavu titulu su pokazali da jednako dobro umeju da pevaju i na engleskom, a ove subote su izvodili najpoznatije filmske teme.

Nije im bilo lako da pevaju hitove koji su decenijama među najslušanijim pesmama, ali oni su to uradili na svoj način, tako da nismo slušali Džoa Kokera već Davora koji je izveo temu iz filma "Devet i po nedelja" – "You Can Leave Your Hat", a ni Tinu Tarner već Aleksandru i "Golden Eye", jednu od najboljih naslovnih pesama filmova o Bondu.



Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар