Srpska teniserka Ana Ivanović u intervjuu "Herald Sanu" govorila o vezi sa Adamom Skotom. 


"Bogat, poznat, prelep, talentovan...i ima najlepšu teniserku na svetu za devojku". Ovako "Herald San" navodi kvalitete Adama Skota na početku intervjua sa našom teniserkom. Najveći kvalitet koji ovaj golfer "poseduje" je upravo "poslednja stavka na spisku" - Ana Ivanović.
"Voli da mi pomaže u svemu kada smo zajedno", počinje Ana priču o "svom Adamu", australijskom listu. "Pomaže mi više nego što bi to uradili srpski momci. Nije mi još samo kuvao, ali obećao je da će i to uraditi".

Ana je listu odgovorila i na pitanje zašto je "jedan od najglamuroznijih i najskladnijih sportskih parova", svojevremeno prekinuo vezu.

"Trebalo je fokusirati se na karijere. Bio je to težak period za oboje, ali ponekad je dobro uraditi tako nešto i videti na čemu si. Oboje smo shvatili da moramo da radimo na svojim karijerama, a na kraju...lepo nam je".

Ana u intervjuu još dodaje da pronalaženje "pravog" nije bio jedini izazov u njenom životu. Veći deo svoje karijere je provela tražeći nekoga da je inspiriše da se vrati u formu, kao pre tri godine kada je bila "broj 1". U isto vreme kada je srela Najdžela Sirsa, pomirila se sa Adamom...

"Ovo je možda prvi put da se osećam savršeno od onog trenutka kada sam dospela na prvo mesto. Kada se to dogodilo, bila sam inspirisana da ostanem ovde (u Australiji)".

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар