Na iznenađenje publike i žirija muzičkog takmičenja “Prvi Glas Srbije” u duelu su se našla Aleksandra Dabić i Ana Perišić, a žiri je presudio u Aleksandrinu korist!

Iznenađenje u Prvom Glasu.
Sedam finalista se u subotu veče predstavilo u svom najboljem svetlu širokom auditorijumu koji prati emisiju “Prvi Glas Srbije”, a šestoro njih je nastavilo takmičenje.

Na veliko iznenađenje publike ove nedelje takmičenje je napustila Ana Perišić, koja je na svim anketama i društvenim mrežama važila za najvećeg favorita. No, tako je žiri odlučio u duelu između nje i Aleksandre Dabić, koja je i prethodne nedelje izbegla “crnu rupu”.
Ove subote kandidati su se predstavili domaćim pesmama, a najveće iznenađenje su svakako bili Filip i Darija, te smo po prvi put imali prilike da čujemo kako to oni izvode narodne pesme. Darja je otpevala pesmu “Nevera Moja” folk kraljice Vesne Zmijanac, dok se Filip odlično snašao u izvođenju numere Miroslava Ilića “Polomiću Čaše od Kristala”.

Nevena je žiri iznenadila interpretacijom Cecinog “Beograda”, a Georgijev joj je rekao da je čak pesmu i “kultivisala”, te da mu se posle njenog izvođenja još više dopada.

Davor je otpevao pesmu Bore Đorđevića “Kada Padne Noć”, a Igor pesmu “Poludeću” koju u originalu izvodi Oliver Mandić.

Aleksandra je u prvom krugu pevala “Nađi Me” grupe Oktobar 1864, dok je Ana pevala pesmu “Ja Činim Sve” Tanje Banjanin.

Pogledajte nastupe svih izvođača i recite nam da li mislite da je bilo vreme da Ana Perišić napusti takmičenje?!

Pogledajte nastupe svih takmičara. Da li je Ana zasluženo ispala?


Izvor: Opera 17

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар