Bivša voditeljka „Zvezda Granda“ Ljubinka - Buba Dobrosavljev izgubila je bebu u četvrtom mesecu trudnoće!

Ova njena životna drama se na tome nije završila jer ju je istoga dana kada je saznala da neće postati majka ostavio dečko Nebojša. Nakon svega voditeljka je osetila potrebu da se osami kako bi uspela da u miru zaceli rane.
- Bubi je veoma teško u ovom trenutku. Odlučila je da se povuče i da u miru razmisli o svemu. Trenutno boravi kod svojih roditelja u Somboru, gde se odmara i preispituje da li je nešto moglo da bude drugačije. Buba se polako oporavlja i sigurno će iz ove situacije izaći jača - rekao je za „Alo!“ izvor blizak voditeljki. Buba je izjavila da joj nije lako, ali i da za bivšeg dečka nema više mesta u njenom životu.
- Kada dođu problemi, ljudi pokažu pravo lice i koliko su hrabri. Moj bivši dečko mi nije bio podrška onda kada mi je bio najpotrebniji. Posle svega, za njega nema mesta u mom životu. Teško se snalazim u novonastaloj situaciji jer sam izgubila bebu u 15. nedelji trudnoće. Već neko vreme sam daleko od svih. Odgovor na pitanje zašto mi se to desilo verovatno ću dobiti kasnije tokom svog života. To mi je trenutno jedina uteha - izjavila je Buba za „Gloriju“.
Kada je saznala da je u drugom stanju, Ljubinka se povukla iz voditeljskog posla, rešena da trudničke dane provede što mirnije i daleko od očiju javnosti.
- Verujem da imam snagu da prevaziđem sve probleme jer se nikada ne predajem i iznad svega volim život. Pri tom mi je savest potpuno mirna. Želela sam dete iznad svega, bila srećna, zamišljala sebe kao majku. Bila sam spremna da prihvatim odgovornost i obaveze koje sa sobom nosi majčinstvo. Trudnoća je proticala normalno, nije bilo naznaka da bi nešto moglo da se iskomplikuje - kaže lepa brineta.
Polako dolazim sebi i sigurna sam da ću iz ovoga izaći jača – zaključila je ona.

Buba i Nebojša su se upoznali na parkingu
Buba i Nebojša su se upoznali na parkingu, kada se ponudio da joj pomogne da parkira automobil.
- Bio mi je mnogo sladak i šarmantan i ni sama ne znam kako, jer nemam običaj da radim takve stvari, otišla sam sa njim na piće. Tada smo razmenili telefonske brojeve. Nebojša je počeo da mi šalje divne ljubavne poruke. Bio je vrlo romantičan i to mi je godilo. Prepoznala sam u njegovim porukama neku iskru. Teško je to opisati - ispričala je Buba pre četiri meseca, kada je i otkrila da je trudna, dodajući da su uplovili u vezu tek nakon mesec dana od upoznavanja na ulici, jer je u to vreme boravila u Novom Sadu kod sestre, pomažući joj oko devetomesečnog sina, što je u njoj i probudilo majčinski instinkt.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар