Iako je trenutno u medijskoj izolaciji, pevačica Jelena Karleuša je ipak postavila status na svoj „fejsbuk“ profil, koji nije mogao da njene fanove ostavi bez komentara. Naime, JK je doslovce napisala:

- Sveštenik koji daje intervjue za tabloide = ATEISTA , I LOVE SERBIA - ORIGINAL BANANA REPUBLIC (Volim Srbiju - originalnu banana republiku). Ono što je simptomatično jeste da je upravo juče, kada je Jelena to i napisala, nedeljnik „Svet“ objavio intervju sa monahom Stefanom Šarićem, inače duhovnikom Svetlane Ražnatović, koji je izjavio da je Ceca sada potpuno novi čovek. Da li je Karleuša ovim statusom mislila baš na duhovnika koji obilazi Cecu u kućnom zatvoru, ne znamo, ali je činjenica da su mnogi to baš tako protumačili jer je poznato da dve pevačice već duže vreme nisu u najboljim odnosima.
Kako je Karleušin status bio pozitivno, ali i negativno komentarisan, pop diva je odlučila da nastavi priču. Tako je napomenula da Srbija ćuti kada sveštenik pravda kriminalce, ali se dotakla i nedavne emisije „Piramida“, u kojoj su gostovali narodna poslanica Vesna Pešić, pisac Svetislav Basara i Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine i predsednik stranke Jedinstvena Srbija.
- Kada se svešteniku koji je zlostavljao decu dodeli orden(?!), Srbija ćuti. Kada sveštenik daje intervjue za tabloide, pravdajući kriminalce, Srbija ćuti. Kada sveštenik blagosilja paravojne formacije pre pohoda na zločin, Srbija ćuti. Kada se neko usudi da promeni Srbiju, ubiju ga snajperom. A pre toga ga satanizuju... dok Srbija ćuti. Banana zemlja, zemlja paradoksa i nepravde. I ko nam je kriv? Mi sami. Dok pošten svet ćuti, bagra je veoma glasna. I drska. I može im se. Jer Srbija ćuti i gleda.
Na jednoj strani u tok šouu imate jednog Basaru, a sa druge Palmu. Basara po običaju bude briljantan. Palma po običaju bude Palma. I narod glasa za pobednika... I šta mislite, ko je pobedio? Onaj koji nije uspeo da sastavi nijednu smislenu rečenicu. Prvo slovo - P. I šta je B. na to rekao? „Znao sam da će P. pobediti.“ I ja sam znala. I svi smo znali. Jedva čekam izbore. Srbija zaslužuje sve P. ovog sveta. Od srca Srbiji... - napisala je Jelena Karleuša na „fejsbuku“.
Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Karleušom, pa smo ostali uskraćeni za objašnjenje da li je u svom obraćanju javnosti na internetu mislila na Cecu Ražnatović i njenog sveštenika.

Monah Stefan: Ceca poseduje prave vrednosti
Monah Stefan Šarić iz manastira Sveti Georgije na Ravnoj gori je jedna od osoba koja posećuje Cecu u kućnom pritvoru. On je izjavio da je Ceca sada potpuno novi čovek i da spada u osobe koje poseduju prave vrednosti.
- Odgovorno tvrdim da je Ceca u duhovnom smislu jedan od mojih boljih đaka. Mnoge stvari koje sam joj rekao poštuje poput pravog vernika. Sada je potpuno novi čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa sobom u nekom ćošku - izjavio je monah Stefan za list „Svet“.
- Kao njen ispovednik, o njoj mogu reći samo najbolje. Ona spada u osobe koje poseduju prave vrednosti. U drugima preovladava mnogo gordosti, sujete - dodao je on.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар