Nakon što je stekao simpatije skoro čitave nacije u „Farmi“, Ekrem Jevrić će dobiti još jednu šansu da briljira pred kamerama, i to u novoj sezoni rijalitija „Parovi“, koji uskoro počinje na Televiziji „Hepi“.


Prema našim saznanjima, nova ekipa stanara useliće se u velelepnu vilu u Zemunu 23. decembra, a pored bivšeg „Vendijevog dečka“, među učesnicima će se naći i folk pevač Mitar Mirić!
- Fokus će biti na onim ličnostima koje su se do sada pokazale kao najinteresantnije pred kamerama, tako da ne treba previše da čudi što se kao prvi na listi želja produkcije našao upravo Ekrem Jevrić, koji je pozvan da sa suprugom uđe u šou!
Čelni ljudi „Hepija“ su odmah kontaktirali s njim i na preliminarnom razgovoru je Jevrić pokazao interesovanje da se ponovo pojavi u rijalitiju. Ostalo je još samo da se usaglase o njegovom honoraru, a jedan od problema je i to što njegova supruga Igbala još nije sigurna da može da dobije toliko odmora – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
Pored njih dvoje, u drugoj sezoni „Parova“ trebalo bi da se pojavi i Mitar Mirić.

- Mitar Mirić je načelno pristao da se pojavi u rijalitiju jer se prošli put odlično proveo tokom kratkog boravka u „Dvoru“, a i pobrao je brojne simpatije gledalaca zbog neuobičajenog ponašanja. Ukoliko se Ekrem i on zajedno nađu pod istim krovom, nema sumnje da će to biti najgledaniji šou svih vremena kod nas – zaključuje naš izvor.
Ipak, do potvrde ovih informacija nismo uspeli da dođemo jer se Mitar u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, dok je Ekrem bio nedostupan.

Izvor: Alo.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар