Možda Dino Merlin nije uvek bio naklonjen Srbima, ali jeste Vesni Zmijanac, koja će ga krajem novembra ugostiti na svom ranču na Bukulji!

Naime, kako saznaje „Alo!“ od izvora bliskog popularnoj folk pevačici, Zmija je pozvala Dina da tokom njegovih predstojećih koncerata u „Beogradskoj areni“, na kojima će nastupiti i ona kao njegova specijalna gošća, vreme provodi na njenom imanju u blizini Aranđelovca, što je on oberučke prihvatio!
- S obzirom na to da će Merlin nastupati u srpskoj prestonici čak tri večeri, 25, 26. i 27. novembra, biće mu potrebni komfor, mir i odmor između koncerata, pa je Vesna zaključila da bi mu sigurno najprijatnije i najudobnije bilo upravo na Bukulji. Poznato je da ona poseduje mnoge nekretnine u Beogradu i van njega, ali da najviše vremena provodi baš na ranču kod Aranđelovca, jer tamo ima preko potrebni mir. Daleko od gužve i buke, ona i Dino će moći da se odmaraju i skupljaju snagu za nastupe - objašnjava naš sagovornik.
On kaže i da je pevač, naravno, mogao da odsedne i u nekom od luksuznih prestoničkih hotela, ali da je od te ideje odustao čim je čuo šta Vesna ima na umu.
- Dino je već odavno sit hotela, pa ma koliko oni bili skupi i ekskluzivni, tako da ga je baš obradovao Vesnin poziv. Oni su se godinama sretali van Srbije, što u Bosni što u drugim evropskim zemljama, i ona mu je uvek pričala koliko se preporodila otkad se preselila na Bukulju, tako da on jedva čeka da se uveri u lepote njenog imanja - kaže naš izvor i dodaje da će Dino na Bukulji biti potpuno bezbedan:
- Dino je, naravno, upoznat s tim da u Srbiji ima ljudi koji nisu nimalo oduševljeni njegovim dolaskom, ali ga je Vesna uverila da će na njenom ranču biti daleko od bilo čijeg uznemiravanja, što je njemu upravo i potrebno. Naravno, za koncerte će biti angažovano obezbeđenje - završava naš sagovornik.
Popularna pevačica nije potvrdila, ali ni demantovala naše saznaje.
- Nemam komentar - rekla je Zmiki, koju smo juče zatekli tokom priprema za emisiju „Veče s Ivanom Ivanovićem“, u koju je bila pozvana kao drugi gost pored bosanskog pevača. Dakle, Dino Merlin i Vesna Zmijanac će krajem novembra uživati na Bukulji, a znajući koliko je naša pevačica dobra domaćica, nema sumnje da će ga ugostiti po svim pravilima nadaleko čuvene srpske tradicije.

Dino: Super se osećam u Srbiji!
Dino Merlin juče je došao u zgradu TV „Prva“ na snimanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, koja će se emitovati večeras. Bosanska pop zvezda stigla je u Beograd automobilom marke „audi“, i to bez obezbeđenja, a ispred zgrade televizije bilo je samo jedno policijsko vozilo.
- Super se osećam u Srbiji! - izjavio je Dino za „Alo!“, a iako je bio raspoložen da popriča sa nama, u tome ga je sprečio njegov menadžment.

Zmiki i Dino stari drugari!
Podsećanja radi, Vesna Zmijanac i Dino Merlin su snimili krajem osamdesetih megahit „Kad zamirišu jorgovani“. Pre nekoliko godina, snimili su još jedan duet, „Klupko“, ali on nije dostigao popularnost prvenca.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар