Spekulacije i prašina koja se već godinama diže u javnosti u vezi sa seksualnim opredeljenjem i ljubavnim životom Bokija 13 i Marije Šerifović, pojačani su juče kada je makedonski šoumen označio našu pobednicu na „Pesmi Evrovizije“ na svom „fejsbuk“ profilu kao svog dečka!

Skandalmajstor je još jednom uspeo da uzburka duhove kada je na profil okačio fotografiju sa Marijom, naznačivši je kao svog novog životnog partnera i to sve oslovljavajući je u muškom rodu. - Ja i moj novi dečko večeras smo zajedno nastupali - napisao je Bojan Jovanovski na svom profilu ispod fotografije na kojoj mu je Marija u zagrljaju. Pošto su se istog trenutka pojavili brojni pozitivni, ali i negativni komentari, pozvali smo Bokija da nam razjasni situaciju i on je dao dodatno objašnjenje, izjavivši da se Marija i on često šale o tome i da mu nije zamerila zbog komentara ispod pomenute fotografije.
- Ja Mariju mnogo volim i kad god se sretnemo, šalimo se o tome. Ona razume moj smisao za humor i moje šale, tako da sam siguran da mi nije zamerila zbog ovog komentara. Reč je o šali, ništa više - izjavio je Jovanovski, dok je Marija njegov status na „fejsbuku“ kratko prokomentarisala.
- Jao, ma videla sam, lud čovek! Šta da mu zamerim, pa to je Boki - odgovorila nam je vlasnica pobedničke pesme „Evrovizije“ 2007. godine, ne hajući previše zbog šale poznatog Makedonca. Boki 13, koji je skoro tri meseca odsutan iz Srbije, na ovaj način napravio je još jedan omanji skandal i najavio svoj skori povratak u Srbiju. Naime, Jovanovski je proteklih dana ponovo dobio makedonski pasoš i očekuje se da se već narednih dana ponovo preseli u Beograd.

Već prosio Maru!
Šala ili zbilja, nije ni važno, ali ova Bokijeva pošalica ima predistoriju jer je u aprilu ove godine Jovanovski zaprosio Šerifovićevu u svojoj emisiji.
- Nisi me probala. Ako dođe do braka, ti i ja smo najbolja kombinacija - tada joj je govorio Makedonac, a nakon što mu je rekla da je bolestan, pitala ga je i da li je prosi. - Što da ne? Da završimo taj posao: ja dobijam muškarca u ženskom telu, a ti obrnuto! - odgovorio je Boki.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар