Iako ju je nedavno isprozivao na samo njemu svojstven način, Ivan Ivanović će u sledećoj emisiji ugostiti još uvek aktuelnu potpredsednicu kompanije „Pink“ Tatjanu Vojtehovski. Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, čelnici „Prve Srpske televizije“ pozvali su Tanju da gostuje na njihovoj televiziji, i to u njihovoj najgledanijoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
- Nakon što su saznali da je Tanja dala otkaz Željku Mitroviću, čelnici „Prve“ kontaktirali su sa njom i zamolili je za gostovanje u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da Mitrovićeva desna ruka nije odmah dala odgovor i pristanak za snimanje.

- Tanja im je rekla da je pozovu za dva dana i tada će im dati konačan odgovor. Međutim, Tanja je profesionalac i zato je odlučila da prihvati i takav izazov i pojavi se na televiziji sa kojom je do skoro „ratovala“ za rejtinge. Verujem da je svesna kakve ovo reakcije može izazvati u štabu „ružičaste“ televizije, ali mislim ona smatra da ne radi ništa loše - dodao je naš izvor i prokomentarisao da Tanja ne brine o tome da li će Ivanović kojim slučajem pokušati da je isprovocira jer ona vrlo dobro zna da se odbrani. Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo voditelja Ivana Ivanovića, koji je bio kratak, ali i jasan.

- Tačno je da će u sledećoj emisiji gostovati Tanja Vojtehovski - rekao je Ivan, koji je ranije izjavljivao da se popularnost njegovog šou programa zasniva više na šalama koje iznosi nego na gostima. Ipak, svako pravilo ima izuzetak! Tanja: Gostovanje kod Ivana nije izdaja Željka Mitrovića! Tanja Vojtehovski je za „Alo!“ ispričala otkud to da se pojavljuje u emisiji Ivana Ivanovića.

- Mobilni telefon je čudo! Ivan me je pozvao i ja sam se odazvala. Tako da smo se dogovorili da gostujem u jednoj finoj telefonskoj konverzaciji - rekla je Tanja, a onda prokomentarisala da joj ne smeta to što se Ivanović u prošloj emisiji šalio na njen račun.

- Što se mog ukusa tiče, Ivanović ume da pretera. Meni se nikako nije dopalo kada je zbijao šalu na račun Željka Mitrovića u trenutku dok je on bio bolestan, jer mislim da se to ne radi, a što se tiče prošle emisije, očekivala sam tako nešto, jer je moj odlazak sa „Pinka“ njemu svakako aktuelnost koju ne bi propustio. Nisam se naljutila, a spotić koji je izmontirao sa Željkovim i mojim fotografijama na „Galijinu“ pesmu me je baš nasmejao - rekla je ona i onda izjavila da ovo pojavljivanje na „Prvoj“ nikako nije izdaja Željka Mitrovića.

- Željko i ja smo se razišli u jednom divnom i ne lakom razgovoru. Ovih dana u toku je administrativno rešavanje prestanka mog angažmana u kompaniji, tako da sve je čisto. Ja sam kompaniju napustila u momentu kad ona ide uzlaznom putanjom, kada stvarno nova „Pinkova“ šema ostvaruje visoke rejtinge i kada je Željko, što je najvažnije, ozdravio. U takvoj konstelaciji stvari, izdaji mesta nema, a tome nema mesta u odnosu na moj karakter i ličnost - objasnila je Tanja, a o eventualnom budućem angažmanu na „Prvoj“ kaže:

- I da jesam u pregovorima, to vam ne bih rekla, jer se o pregovorima ne priča javno dok oni traju. Jedino ako su obe strane saglasne da pre potpisivanja ugovora o tome pričaju u javnosti, onda je tako nešto sasvim u redu. Sa „Prve“ su me do sada zvale dve osobe. Jedna je Ivan Ivanović, a druga je njegova ljubazna producentkinja Jelena - završila je razgovor za „Alo!“ Tanja.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар