Izgleda da se varnice između dve poznate rivalke Slavice Ćukteraš i Tanje Savić polako gase, pa je Saša Popović odlučio da im u „Grandovoj“ kuhinji spremi - duet!
Naime, u nedavno snimljenoj emisiji „Grand parada“ koja će biti emitovana u sredu uveče, Slavica je izjavila da bi volela da snimi duet sa Tanjom! Tačnije, na pitanje voditelja Vladimira Stanojevića šta misli o tome što se „krčka“ duet sa Tanjom Savić, Ćukteraševa je rekla:
- Ja sam uvek za dobru pesmu, a Tanja Savić je dobra pevačica, tako da to ne bi bio problem - bila je jasna Slavica.
Vlada je nagovestio i da Saša Popović već traži pesmu za njih dve, na šta je Slavica otkrila da bi volela da snimi duet sa Tanjom. Ove dve koleginice su poznate po tome što već duže vreme ne govore, a nedavno su izjavile i da ne planiraju pomirenje. Postavlja se, međutim, pitanje da li su ipak same rešile da stave tačku na dugogodišnje ćutanje. Odgovor na ovo pitanje potražili smo prvo od „Granda“, čiji nam suvlasnik i direktor Saša Popović nije odgovorio na SMS poruku, ali nam je producent Saša Jakšić Žika na indirektan način potvrdio da je duet u planu: - Trenutno radimo na Tanjinom singlu, a o duetu sa Slavicom ćemo pričati o tom potom - rekao je Žika Jakšić!“
Podsećanja radi, pre nešto više od godinu dana u medijima je osvanula vest o snimanju dueta ove dve pevačice. Slavica je i tada prihvatila ovu ideju: - Možemo da snimimo duet, što da ne - kratko je tada prokomentarisala Šapčanka. Međutim, Tanja nije bila oduševljena idejom o duetskoj pesmi.
- Mislim da se Saša Popović samo šali kada pominje naš duet. Iskreno, ne verujem da bi taj duet uspeo. Da smo u dobrim odnosima, uspeo bi, ali ne možeš da spojiš dve osobe koje ne pričaju - izjavila je Tanja pre nešto više od godinu dana, ali i nagovestila da, ukoliko bi Saša Popović insistirao na duetu, ona bi ga i snimila.
- Ako Popović kaže, prihvatam igru. Možda bismo se i pomirile kad bi se to desilo, ko zna?! - rekla je Tanja.
U želji da saznamo da li je Tanja Savić promenila mišljenje, kontaktirali smo sa njom, ali je ona preko svoje rođene sestre Biljane poručila da ne želi da komentariše ovu informaciju. Godinu dana je dug period, pa je verovatno da su pevačice dovoljno sazrele da stave tačku na rasprave iz rane mladosti, a još je verovatnije da je tako odlučio Saša Popović!

Aca i Mira se posvađali posle dueta, pa se pomirili
Zanimljivo je da su se Aca Lukas i Mira Škorić posvađali nekoliko godina posle dueta „Vrati nam se, druže moj“, i to zato što je on na svoj prošlogodišnji koncert u „Beogradskoj areni“ kao specijalnu gošću pozvao njenu ljutu rivalku Jelenu Karleušu. Ipak, u maju ove godine stari drugari su se pomirili.
Slična je priča i sa Željkom Joksimovićem i Harisom Džinovićem, koji su svojevremeno otpevali hit „Šta će meni više od toga“ da bi druženje prekinuli pre pet godina, a nastavili ga letos.

Slavica i Tanja se posvađale zbog dečka!
Iako obe nerado pričaju o povodu svađe, u javnosti se šuškalo kako je Slavica poludela kada ju je nekadašnja drugarica optužila da je njenom dečku pokazivala grudi. - Sa Tanjom se ne svađam, ali i ne pričam. Njena izjava je nebulozna laž i zaista ne mogu to da joj oprostim. Pobedio je klošar - izjavila je svojevremeno Slavica. Poznato je i da su se „Grandove“ rivalke mirile, pa opet svađale, ali su obe priznale da njihov odnos nikada neće biti isti.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар