Ono što niko nije mislio da će se dogoditi, ipak se desilo! Tanja Vojtehovski je napustila televiziju Pink! Samo dva dana pred najavljenu zabavu ružičaste televizije i proslavu 17 godina postojanja, Tanja je odlučila da stavi tačku na svoju 10 godina dugu karijeru u ovoj kući. Kako je napisala u saopštenju, razlozi su lične prirode i želi da ostane dosledna i lojalna svojim moralnim i profesionalnim principima. Ma šta to u ovom momentu značilo, Tanja nam je nagovestila da se neće povući iz medija, već da je očekuju mnogi izazovi!?
Nismo sigurni šta se ovde zapravo desilo, koji su to principi bili narušeni da bi se Vojtehovski odlučila na takav potez i dala otkaz kompaniji koju je žestoko branila i zastupala sve ove godine. Da li je u pitanju nova, bolja poslovna ponuda, u šta sumnjamo, ili je pak u pitanju nešto sasvim treće, moraćemo da sačekamo i vidimo šta je to Tanja smislila. U međuvremenu, evo izjave koju nam je Tanja prosledila:

"Poštovani, Ovim putem želim da obavestim javnost da posle skoro decenije rada napuštam Pink Media Group. Odluku sam donela iz potpuno ličnih razloga, lojalna svojim moralnim i profesionalnim principima. Kompaniju napuštam sigurna u njene uspehe i dalji razvitak u oblasti komercijalnih medija. Bilo je zadovoljstvo, raditi u okviru Pink Media Group, gde sam, kako stekla ogromno iskustvo i znanje, tako i utkala sebe svojim doprinosom, znanjem i energijom. Mojim odlaskom se svakako neće prekinuti ni poslovna ni privatna prijateljstva, koja su sticana i gradjena godinama u okviru Pink kompanije, kako sa vlasnikom Željkom Mitrovićem, tako i sa svim kolegama. Takodje želim da napomenem , da se ne povlačim iz javnog života, jer su predamnom novi izazovi, koji su dovoljno veliki da sam spremna da u njih uložim sebe, kao što sam i do sada činila u svim svojim poslovnim projektima."
s poštovanjem,

Tatjana Vojtehovski


Izvor: Svet.rs


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар