Novosadska pevačica Dara Bubamara, koja je 22. avgusta iznenada izgubila majku Milicu, i dalje se bori sa tugom zbog gubitka osobe koja joj je bila naveći životni oslonac.

Zvezda, koja će pomen majci održati 29. septembra, prvog dana oktobra nastaviće svoju koncertnu turneju. Plavuša poznata po nepresušnoj pozitivnoj energiji posle nekoliko nedelja od prvobitnog šoka zbog majčine smrti polako se privikava na situaciju.

-Teško mi je mnogo, i dalje se borim sa velikom tugom. Opet, sve nekako mora da ide po redu, majka mi je bila starija od oca. Bol zbog gubitka roditelja je najveći i nikada ne prestaje. To me je potpuno izbacilo iz koloseka, posebno jer sam ja bila jako vezana za nju. Ipak, kada budem majci održala četrdesetodnevni pomen, 29. septembra, odlučila sam da počnem sa nastupima.
Nastaviću koncertnu turneju, prvog dana oktobra. To sam odlučila iz dva razloga. Mislim da će mi zbog toga što ponovo radim na neki način biti lakše, jer će se sve odvijati kao i uvek, pre nego što se desila mamina smrt. Drugo, ona mi je sama savetovala, kada je operisala kamen u žuči, da bi trebalo da radim svoj posao, šta god da se desi. Taj njen savet mi na neki način daje vetar u leđa da ponovo pevam – za magazin „Hello!“ kaže Dara i objašnjava da joj majka nije preminula od same operacije, već da je posle intervencije, kada je pevačica bila sigurna da joj je majka dobro, te je otišla u Budvu sa porodicom na letovanje, smrt izazvao problem sa šećerom, koji je bio fatalan za njen život.

- To me je dotuklo, jer smo svi bili stoprocentno sigurni da je dobro. Danima posle njene operacije smo se šalili kako je mama jaka. Baš zbog toga, šok zbog njene smrti je bio ogroman. Celog tog dana, kada je moj suprug umesto mene primio poziv i informaciju da je mama preminula, ja nisam nijednu reč mogla da progovorim. U porodičnoj kući u Novom Sadu sam bila i zbog oca, kako bih mu pružila podršku, jer je i on bio u bolnici, ali je sada mnogo bolje i kod kuće je. Posle majčine smrti utehu sam našla u svojoj porodici, najviše u zagrljaju sina Koste. Miran porodični život me je umirio. Moj brat, njegovo dvoje dece, velika podrška supruga, bolje zdravstveno stanje mog tate, učinilo je da se psihički sredim u proteklom periodu. Ono što me je najviše preporodilo jeste upisivanje mog sina u vrtić. Svakodnevno ga odvodim u jedan privatni novosadski vrtić i dovodim ga kući. Obdanište je fantastično, u tom vrtiću je i Hana, kćerka Nataše Bekvalac. Obdanište je do te mere uređeno i dobro organizovano da imaju privatne vozače za mališane. No, i pored toga, suprug i ja ga vodimo i vraćamo kući. Prija mi da ustajem rano i da na spavanje idem pre ponoći. Ne sećam se kada sam imala takv režim. Nisam htela da otputujem nigde, iako su mi prijatelji preporučivali da to uradim kako bih lakše podnela majčinu smrt. Nisam otišla najviše zbog oca, jer je i njemu bio mnogo loše. Sada, kada se njegovo stanje stabilizovalo, planiram da odem na šest dana u Tursku na turističko putovanje – kaže Dara koja naglašava da je postala poznata pevačica upravo zahvaljujući majci koja ju je oduvek savetovala da bude istrajna i vredna, i koja joj je govorila da je pesma njen život.


Izvor: Hellomagazin


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар