Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir, pa tako već neko vreme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori, gde se posvetila strogom duhovnom životu, a u svrhu dobijanja potomstva.
- Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru - otkriva naš izvor.

Inače, folk diva je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge. Seka vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu. Podsećanja radi, ona se odlučila za vantelesnu oplodnju jer želi da dobije blizance.

Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg sagovornika, pozvali smo folk divu, koja je, međutim, bila nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja. Ne zameramo joj, jer su joj u ovoj životnoj fazi svakako potrebniji mir i duhovnost od naslovnih strana.

Borba za potomstvo od prvog dana braka!
Od momenta kada su se 12. septembra 2010. godine jedno drugom obećali pred bogom, pevačica Svetlana Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić odlučni su u nameri da se ostvare kao roditelji.
Svadba poznate pevačice i kik-boksera je označena kao svadba decenije, na kojoj su se među 150 zvanica našle i najveće srpske zvezde, a mlada je promenila čak dve venčanice i četiri haljine. Pevačica je krajem 2010. godine i zatrudnela. Nažalost, već početkom ove godine, Seka je izgubila bebu, a lekari su ustanovili da se radilo o vanmateričnoj trudnoći. Posle ovog bolnog perioda, Seka i Veljko su se prepustili putovanjima, ali i poslu.
Putovanja po Austriji, Africi i Egiptu, ali i veliki broj nastupa su pomogli pevačici da zaceli svoje rane, a onda su njen suprug i ona odlučili da ponovo pokušaju da se ostvare u ulozi roditelja, ovoga puta vantelesnom oplodnjom.

Bogorodica krvotočila!
Manastir Kuveždin je smešten u zapadnom delu Fruške gore, prema predanju, manastir je osnovao despot Stefan Štiljanović 1520. godine, a manastirska crkva posvećena je Svetom Savi i Svetom Simeonu. Za manastir Kuveždin vernici su se zainteresovali nakon čuda 2010, kad je otac Varnava tokom pričešća na ikoni Majke Božje ispod njenog desnog oka ugledao kap krvi. Iako mnogi nisu verovali da je Bogorodica krvotočila, da bi dokazao ovo duhovno čudo, iguman je okrenuo ikonu i suza se vratila u oko.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 10 септембар, 2011  

    Zelim joj sve najbolje,ona to zasluzuje....

  2. Анониман // 10 септембар, 2011  

    Bas joj odora dobro stoji. Pogledajte Seku kao casnu sestru : http://adf.ly/2ejQr

Постави коментар