Maja Nikolić se u razgovoru za bosanski Ekspres magazin pohvalila da će uskoro dobiti dozvolu za pilotiranjr, kao i da “sadašnji” dečko namerava da joj kupi heliktorer ili cesnu

- Ostao mi je još jedan ispit i postaću pilot. Moj sadašnji dečko namerava da mi kupi helikopter ili onaj manji avion “cesna”, koji ima četri sedišta, što mi je bila dodatna motivacija da se obučim za pilotiranje. Moj instruktor Aleksa kaže da sam neverovatno talentovana za pilotiranje ta da ću bez problema upravljati svojom letelicom. Na ovaj način ću biti jedina estradna zvezda koja će imati dozvolu za pilotiranje i svoju privatnu letelicu kojom ću lično upravljati – pohvalila se Maja Nikolić Eksress magazinu.

Plavuša bujnih grudi ističe da dobro zarađuje, te da u prilog njenoj tvrdnji ide i najnoviji “audi A3″ koji je kupila, kako kaže, od svojih para.

- Mali automobil za malu ženu. Mnoge moje kolege hoće da pocrkaju što mi dobro ide. Izmišljaju priče da sam bankrot, a jedu se kada me vide da se se vozim u svojim skupocenim kolicima – dodaje pevačica.

Izvor: Pulsonline.rs


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар