Španski grad Sevilja, u kojem odnedavno boravi Duško Tošić, toliko se svideo njegovoj supruzi Jeleni Karleuši da sve više vremena provodi u njemu! Pop diva se ovog ponedeljka ponovo obrela tamo, i to sa najlepšim iznenađenjem za svog dragog. Naime, JK je pre tri dana odvela ćerke Atinu i Niku kako bi videle tatu, koji im u poslednje vreme nedostaje.
- Ni Jelena ni njih dve više nisu mogle da izdrže, a da ne vide Duška, pa su u ponedeljak sele u avion i otišle pravac za Sevilju! To je zaista bilo divno iznenađenje za njega i trenutno uživaju u vremenu koje konačno provode zajedno. Non-stop su u šetnji po parkovima, restoranima i sad im se ne mili ni da se vraćaju - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor. Da je pop diva u ovim trenucima presrećna što su svi na okupu, najbolje govori podatak da je na svoj „fejsbuk“ profil odmah okačila sliku na kojoj su svi četvoro i napisala:
- Nikad ne odustaj, kakav prelep život! Podsećanja radi, Duško Tošić je pre manje od mesec dana potpisao ugovor za španski klub fudbalski klub Betis, u koji je prešao iz Crvene zvezde.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар