Ovih dana najavljivan je novi rijaliti šou, "Vitezovi iz blata" u organizaciji “Shadow produkcije” glumca Žarka Lazića. Kasting je bio održan 31.jula , a kandidati su se suočili sa bizarnim zahtevima. Nije dovoljno reći “neobičnim” kao što je i bilo najavljivano od strane organizatora, jer smatramo da je to suviše blaga reč. Jedan od kandidata koji je odustao na samom kastingu nam je rekao da su imali razne zahteve od organizatora, od onih najblažih, a to je da odrepuju nešto o sebi, do onih najbizarnijih kao što je ljubljenje sa kozom.
Naime, izgleda da je ceo koncept kastinga bio zasnovan na degradaciji kandidata, počevši od repovanja, jer znamo koliko laici smešno zvuče kada pukušaju u slobodnom stilu da odrepuju bilo šta, preko kačenja štipaljki na razne delove tela, do ljubljenja životinja, u ovom slučaju koza i žaba. Pitamo se šta je poenta ovakvog rijalitija i pred kakvim će se još “izazovima” naći kandidati koji budu prošli kastinge i kada šou zaista krene da se emituje. Takođe, kandidat koji se pojavio na kastingu, a potom odustao, rekao nam je da nigde u prijavi nisu bili obavešteni o zahtevima koji će im biti postavljani, kao ni o uslovima takmičenja. "Kada sam se prijavio, mislio sam da su u pitanju provere fizičke snage i sposobnosti, kondicije i svega što je potrebno za šou koji nosi naziv “Vitezovi iz blata” . Mislio sam da će se ovde takmičari međusobno boriti za titulu najboljeg, najsnažnijeg…itd. Nisam ni očekivao ovako bizarne zahteve I nikako mi nije jasno kakve veze ljubljenje životinja ima sa viteškim veštinama" rekao je naš sagovornik. Pritom na kastingu su organizatori konstantno insistirali da kandidat koji je u tom trenutku ispred njih, odnosno na ispunavanju svog zadatka bude odvojen od ostalih kandidata kako oni ne bi videli "izazove koji su uslov za ulazak u šou". Inače na oficijelnoj stranici "Vitezova"na Fejsbuku, šou je opisan ovako:

"Najveći tv šou u srbiji vitezovi iz blata nikada viđen na balkanu po uzoru na drevnu vitešku tradiciju pobednik je takmičar koji će otkriti 5 element. Zabavno humorističkog karaktera sa takmičarima vip ličnostima koji su spremni da se suoče sa neobičnim preprekama i da dožive velika iznenađenja i nesvakidašnje izazove i sa takmičarima iz srbije koji su spremni da se bore za veliku nagradu stan u beogradu!"

Pa sad, svako ima svoj smisao za hurmor...



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар