Holivudski trend poljubaca među damama ispoštovaće i Slavica Ćukteraš u spotu za pesmu „Budi tu u nevreme“, ali samo ukoliko joj to dozvoli Saša Popović, direktor muzičke kuće „Grand“! Naime, ekranizacija Slavičine sve popularnije nove pesme je gotova, a u njoj se ona ljubi s osobom ženskog pola.
- Reč je o visokoj produkciji propraćenoj odličnom pričom. Međutim, u spotu se ona u jednoj sceni ljubi s manekenkom angažovanom za potrebe snimanja, pa se Slavica pribojava da Saša Popović ovaj projekat zbog toga neće odobriti.
To bi bila zaista šteta, jer nema nekih eksplicitnih scena i sve je vrlo umetnički odrađeno, a pri tom inovativno - za „Alo!“ otkriva izvor blizak Slavici i objašnjava:
- Reč je o devojci koja ima vezu sa čovekom koji je voli, ali ona je prosto nemirnog duha i noću se iskrada kako bi se provodila. Tada pravi niz gluposti, ali kada se sve završi, ona se vraća voljenom čoveku - kaže naš sagovornik.
Kako bismo proverili verodostojnost informacije o famoznom poljupcu, pozvali smo reditelja spota i poznatog fotografa Andreju Damjanovića, koji nam je delimično potvrdio priču:
- Pa i nema poljupca u spotu, ali niste daleko od istine. Sve je gotovo, spot je izmontiran, a čak ga ni Slavica nije videla, tako da čekamo njenu reakciju i autorizaciju. Premijera se očekuje oko 20. avgusta - izjavio je Andreja, a o postojanju poljupca i strahu od neodobravanja prvog čoveka „Granda“ za komentar smo pozvali Slavicu Ćukteraš, u čije ime je izjavu dao njen menadžer Boban Milanović.
- Ne znam da li postoji poljubac u spotu, ali hajde da sačekamo da se pojavi. Tada ćemo da razgovaramo - rekao je Milanović za „Alo!“


Žika Jakšić: Saša neće odobriti eksplicitne spotove u „Grandu“!
Budući da je Saša Popović, direktor „Grand produkcije“, na odmoru u Italiji, o spotu Slavice Ćukteraš porazgovarali smo sa Sašom - Žikom Jakšićem, menadžerom zvezda „Granda“, koji kaže:
- Naravno da Saša Popović neće dozvoliti emitovanje spota u kome dominiraju bilo kakve eksplicitne scene. Siguran sam da do sada tako nešto niste videli u našim emisijama, ali spot Slavice Ćukteraš Popović još nije ni pogledao. Kad se vrati sa odmora, pogledaće i onda ćemo znati i mi i vi da li ima nečeg neukusnog što ne zaslužuje prikazivanje u emisijama - izjavio je Jakšić.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар